Arama sonuçları: *

1. Earwven

Sayısal 41k ile Okunabilecek Bölümler

Açıkçası aklımda Marmara Makine Mühendisliği var. Rehberlik hocam Gebze Teknik'te Makine okumak daha mantıklı dedi, bilemiyorum. Gazi'de Bilgisayar Mühendisliği de bir ihtimal gelebilir. Bu 5k net aşağı-yukarı hangi bölümleri tercih edebilirim? Bilgisayar ve Makine Mühendisliği olsa daha iyi olur.
  2. Earwven

AÖL Sınav Sonuçlarına Ulaşamıyorum

AÖL sınav sonuçları açıklanmış ama ben bir türlü sonuçlara bakamıyorum, kalan zorunlu ders sayısı 0 diyor fakat sonuçları bir türlü göremedim. Sizde de var mı bu sorun?
  3. Earwven

AÖL Sınavı İçin Ücret Gerekiyor muydu?

Ben 12. sınıfa gidiyorum, 2. dönem itibarıyla açık öğretime geçtim geçerken de benden hiçbir ücret talep edilmedi, gerek yok dendi. Yarın sınavlar başlıyor, herhangi bir ücret yatırmam gerekiyor muydu? AÖL sitesine girince seçtiğim dersler gözüküyor kredim zaten tamamlandığı için zorunlu...
  4. Earwven

MSÜ 2023 Nasıl Geçti?

Nasıl geçti sınav? Ben son 5 yılı çözmüştüm sınava girmeden önce, en zor matematik bu sene soruldu. Türkçe basitti, sosyal her zamanki gibiydi fen ise orta diyebilirim. Ben ortama adapte olmak için, TYT için girdim.
  5. Earwven

Netler Ne Zaman Artar?

Neredeyse Ocak ayı da bitiyor, hocalar genelde netler Şubat'ta tavan yapar vs. diyor. TYT'de son 4 deneme sırasıyla Birey 80,5 - TYT 2021 81,25 - Özdebir Türkiye Geneli 74,75 ve TYT 2022 84,75. AYT'de ise 12. sınıfa güveniyorum fakat denemelerde işlenen konular çıktığından genelde 11 soruyorlar...
  6. Earwven

TYT-AYT Kaynak Önerisi

Selamlar bu sene üniversite sınavına gireceğim, hangi kaynakları çözmem gerek bu konularda hep kararsız kalıyorum sizin de fikrinizi alayım dedim. Dershane bize EİS + Birey B test kitapları verdi, öncelikle bu kitaplar hakkında bilgisi olan varsa kitapların nasıl olduğunu söylebilir mi...
  7. Earwven

Telefon Üzerinden Soru Bankası İndirmek

Bildiğiniz üzere kitaplar çok pahalı, ben de telefon/tablet üzerinden çözeyim diyorum. Hangi programı indirmem gerekiyor? ayrıca kitapları nereden indireceğim? bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
  8. Earwven

Ücretsiz Yazılım Dersi Alınılabilir mi?

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim, başlıkta da dediğim gibi ücretsiz yazılım öğrenebileceğim bir site/kanal var mı?
  9. Earwven

Sizce 2. Dönem Sınavlarına Girmeli miyim?

Dostlar 10. sınıfım ve ilk dönem ortalamam 82, matematik projemin dahil edilmesiyle birlikte ortalamam 85+ olacak. 2. dönem sınavları için yaklaşık 2-3 haftadır çalışıyorum ama konular çok fazla ve çok zor olduğundan riske de atmak istemiyorum. Sizce ne yapmayalım? Sizden de fikir almak...
Top Bottom