Arama sonuçları: *

1. G

Öneri %60 Boyutlu Klavye Önerisi Verebilir Misiniz?

TR'de zaten çok yok diye biliyorum. Banggood'dan olursa daha iyi olur. (Kargo Süresi için) Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler 1614366464 Not : Bütçe artamaz maalesef. 1614366474 @Beter Ali
  2. G

Custom KeyCap'ler Türkiye'de Hiç Mi Yok?

Bu figürlü falan custom keycaplerin 3D Printer'dan çıkarılabileceğimiz siteler var. Ancak satışı hiç mi gerçekleştirilmiyor? Bir yerde bulmam mümkün değil mi? @Beter Ali hocam sen ilgileniyordun galiba bu custom klavye işleriyle, bilgin var mı acaba?
  3. G

Donanım Arşivi Yeni Mekanik Klavye Uzun Kullanım Videosu

Testte Ogre RGB klavye hakkında deri bilek desteği ve yay sesine değinilmiş. Ama benim yaşadığım ve bu klavye ve çeşitli diğer Gamepower klavyelerde yaşanan belirli bir sorun var, bazı tuşlar basmıyor! Mesela bende yoğun olarak space de oluyor bu sorun. Tuşa en sonuna kadar basmama rağmen oyunda...
  4. G

Öneri 1100tl Toplam Bütçe Dahilinde Ekipman Önerisi Lütfen

Ayrım şuan şöyle : 500 Kulaklık 400 Klavye 200 Mouse Ama önerilerinizde bu ayrımda değişiklik elbette yapabiliriz. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim :)
  5. G

Klavyenin İçini Açınca Geri Düzeltmesi Zor Mu?

Selamlar, Gamepower Ogre RGB klavyemde şu herkesin bildiği "basmama" sorunları ciddi derecede arttı. Şimdi ben bu klavyede vidaları söküp içini temizlesem geri klavyeyi toplaması zor mu? @Yasin Çelik hocam senin bi konuda bu mesele ile ilgili mesajını görmüştüm de bir bilgin varmı?
  6. G

Öneri Mekanik veya Membran Klavye Önerisi

RGB olması önem arz eder. Bendeki OGRE RGB de gamepower ın kronik problemleri görünmeye başlayınca, 200 den satmaya karar verdim, tuşlar basmaması çok kötü, bazen oyunda zıplayamıyorum bile, o yüzden yeni rgb mekanik arayışındayım, bütçem 400₺ civarı fazla aşamam 500 göremem çok pahalı olur...
  7. G

Nümerik Tuşsuz Mekanik Klavye Öneri

Nümerik tuş olmayan en ucuz mekanik klavyeyi nerede bulabilirim? Varsa bildiğiniz link verebilir misiniz? TR' de çok yom sanırım
  8. G

310tl mekanik klavye önerisi

arkadaşlar ogre alacaktım şükür ki almadan fark ettim İngilizce q dizilim ve minik enter bana büyük enter olan 310tl ye max. rgb bi mekanik klavye önerir misiniz mümkünse
  9. G

Öneri 350₺ Klavye+Mouse Önerisi

Arkadaşlar kardeşimin setupını neredeyse hallettim. Sadece klavye ve mouse kaldı. İkisine birden toplam 350₺ bütçe kaldı. Klavye mekanik olabiliyorsa gerçekten harika olur. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden Allah razı olsun.
  10. G

Red Switch Mekanik Klavye önerisi

arkadaşlar ogre rgb den daha ucuz outemu red switch mekanik klavye var mı önerebileceğiniz
  11. G

Mekanik Klavye Önerisi

arkadaşlar mümkünse yazılımı olan yoksa da sıkıntı yok RGB olsun yeter bir Red bir de Blue switch klavye önerir misiniz lütfen ikisi toplamı 600 - 700 tl arası olursa çok memnun olurum Teşekkür ederim şimdiden
  12. G

Yeni Asus ROG RX Red Switch!!

Yeni Asus ROG RX Red Switch ler
  13. G

Outemu Red Mi Outemu Blue Mu

sizce bluedaki çok ses beni ilerleyen dönemde rahatsız eder mi çünkü şuan videoları izlediğimde daha çok hoşuma gitti ama derseniz ki dinledikçe dinledikçe bi yerden sonra sıkılırsın ve rahatsız eder derseniz outemu red tercih edeceğim özellikle blue switch kullanıcıları cevaplarsa sevinirim...
  14. G

Yardım Fiyat Performans Klavye-Mouse Önerir Misiniz

Klavye mekanik olursa daha iyi olur gerçekten Mouse ların teknik özellikleri hakkında bilgim yok onda da öneriniz ne olursa o Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim
Top Bottom