Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Çakmak çaya düştü kurtarılır mı?

şekersizdi hocam şuan yanıyor fakat 4-5 kere çakmam gerekiyor yeniden gaz dolumu yapacağım.
  2. Sirius Blackw

Çakmak çaya düştü kurtarılır mı?

Benim için manevi değeri olan çakmağım çay bardağının içine düştü yanmıyor şuan.Kurtarmanın bir yolu var mı?
  3. Sirius Blackw

Evde bira yapma kiti incelemesi. Su fiyatına bira yapımı

Tat arayan kırmızı tuborg içmez zaten.Xtra ve kırmızı etil alkolden hallice biralar.Kırmızı tuborg içen gurme gördün mü?
  4. Sirius Blackw

Evde bira yapma kiti incelemesi. Su fiyatına bira yapımı

Kırmızı tuborg için ölçek atar mısınız?105 lira olmuş gevur malı
  5. Sirius Blackw

Yılbaşı kutlamak günah mı?

yılbaşının herhangi bir dinle ilişiği yok.İsanın doğum günü 25 aralık noel bayramı haram
  6. Sirius Blackw

Muhabbet kuşu uçamıyor

Bu kuşu eve getirdiğim ilk gün buraya konu açmıştım dolmuşla getirebilirmiyim diye.Şimdi ise beni çok üzen durumu hakkında yardımınızı istiyorum.Geçenlerde küçük kardeşim nasıl olduysa sakatlamış hayvanı kendisini de ben sakatlayacağım az kaldı. sağ kanadı düşük ve sık sık titretiyor.Ara sıra...
  7. Sirius Blackw

17 Yaşında Alkol Tüketirken Polise Yakalanırsak Ne Olur

Tüketmek yasak değil diye biliyorum.
  8. Sirius Blackw

Elektronik sigara hafif aroma önerisi

Tercih meselesi tabi haddime değil konuşmak ama sigaranın ne olduğu belli en azından.Likitti kimyasaldı pek güvenemiyorum.
  9. Sirius Blackw

Elektronik sigara hafif aroma önerisi

su topluyor ciğerlere.Sigara iç
  10. Sirius Blackw

Albino kızlardan hoşlanıyorum normal mi ?

Kuş alacağım zaman 10 farklı yer gezdim bulamadım albino adam kız bulmuş ve hoşlanmış.Boşuna yaşıyoruz
  11. Sirius Blackw

Oyun tarihinin en güzel kadınını seçiyoruz !

Hadise nerde
  12. Sirius Blackw

DUST II yi SEL BASTI

Valve deniyor bişeyler
  13. Sirius Blackw

Güvercin sabahtan beri camımda duruyor ne yapmalıyım?

Haplanmıştır.Şaka şaka sakat falan olabilir bize de gelmişti saatlerce put gibi oturdu kanadında sorun varmış.Kaçmazsa al veterinere götür
  14. Sirius Blackw

Sweat nasıl hızlı kurur

peteğin üstünde zaten kurutmayı deneyeceğim.
  15. Sirius Blackw

Sweat nasıl hızlı kurur

İçi pamuklu sweatim var bugün işe giderken bi salaklık yapıp giydim ve bir kaç leke oldu üstünde.Yarın giymeyi çok istiyorum programım var annem şuan makineye attı.Yarın 12 ye kadar kurur mu?Ne yapabilirim kurutmak için?
  16. Sirius Blackw

Öneri Müzik Öneri Konusu !

bu adam beni benden alıyor bu aralar
  17. Sirius Blackw

Çakma marlboro dolandırılmayın

paketi çok güzel kendimi alamadım 1730905821 Doldurmadan daha kötü.Çekiyom çekiyom bişey gelmiyo hissetmiyorum.Camel black devam daha iyisi gelene dek
  18. Sirius Blackw

Çakma marlboro dolandırılmayın

Son 1 haftadır çok görüyorum bu paketi duty free diye satıyorlar ama çakma ne olduğu belli değil almayın derim.Çakma olduğunu bile bile aldım bugün pasajın içindeki yaşlı bir dayıdan paketi görünce hipnoz oldum değerlerine bakınca anlarsınız zaten daldan da kalitesizlik akıyor.2 pakete 200...
  19. Sirius Blackw

Xanax ile alkol icilirse ne olur

Işıklar gelince haber ver kardeşim
  20. Sirius Blackw

Konsol almalı mıyım?

Çocukluğumdan bu yana hep pc kullandım en son kullandığım konsol ps3 öyle düşünün.Pc 3050 8x1 Ram i511300H.Rami 8x2 yapıp düz devam mı edeyim yoksa kenarda birikmiş 12 bin tl var.Ps4 düşünüyorum.
Top Bottom