Arama sonuçları: *

1. Turabi

Hattımı vodafone taşıdım ne zaman açılır?

Bugün numaramı vodafone a taşıdım adam 2 aaat sonra açılır eski hattın kapanır dedin neredeyse 4 saat oldu hala tık yok bilgisi olan var mı?
  2. Turabi

Turkcell mi vodafone mu

Hattımı değiştirmek istiyorum faturalıya taşıyacağım birkaç paket önerdiler Turkcell 9gb normal internet 6gb sosyal medya 1000dk 250 sms Vodafone 24 gb internet 1000 dk 250 sms İkisinin de fiyatı 138 tl sizce hangisi daha mantıklı olur?
  3. Turabi

İnternet sağlayıcısı önerisi olan var mı

Turkcell,Turknet,Millenicom,Kablonet hangisini önerirsiniz fp olarak kullanıp memnun kaldığınız var mı
  4. Turabi

Taşınılabilir internet

Taşınılabilir internet almak istiyorum söylediğim şey vın falan oluyor onlar değil modemin aynısı fişi falan var bana anlatacak birisi var mı
  5. Turabi

Millenicom nasıldır kullanan varsa konuya gelebilir mi

Aranızda millenicom kullanan var mı iyi mi herhangi bir eksisi var mı ve cayma bedelini ödüyor mu
  6. Turabi

Wifi gidip gidip geliyor

Tablet kullanıyorum 5dk 10 dk da bir gidiyor kendi kendine sizce ne olabilir sorun modem mi tablet mi
  7. Turabi

Türknet kullanan varsa konuya gelebilir mi

İnterneti değiştirmek istiyorum şu an kullandığım türktelekom ve çok sorun yaşıyorum sizce nasıl türknet isterseniz altyapı testini de atarım
  8. Turabi

Aranızda türknet kullanan varsa konuya gelebilir mi

İnterneti değiştiricem millenicom ve türknet arasında kalmıştım ama modemi sorunlu dediler ve açıkçası modem alacak param yok türknet nasıl sizce altyapı sorgulattım fotosunu bırakıyorum
  9. Turabi

Millenicom sizce nasıl altyapı da sorguladım

Gerçekten hakkını verecek bir şey arıyorum millenicom altyapı sorgulattım sonuç böyle
  10. Turabi

Gerçekten hakkını veren bir sağlayıcı önerir misiniz

Şu an ki kullandığım sağlayıcı türk telekom ve 480p de dizi izlerken full donuyor hiç izlenmiyor
Top Bottom