Arama sonuçları: *

1. E

Vatan PC den ps5 CD li hediye geldi kaça satabilirim

Merhaba arkadaşlar hediye PlayStation 5 cd li geldi bana vatan bilgisayardan alınma 4 aylık bunu kaç paraya ilana koymalıyım ben 28'den koydum 34 bin lira sıfıri diye yüzüne bakan yok
  2. E

Yardım HDMİ dönüştürücü aldım fakat tablette çalışmıyor

merhaba dostlar konuyu canlandırıyoruz bı yardıım edersenız sevınırım 1732465555 samsung tab a9+ aldım typc hub baglıyorum tv goruntu gelmıyor
  3. E

25K - Sistem + Direksiyon Seti önerisi

10 bın g29 tutar kalıyor 15 bın 5 lıra monıtor klavye mouse desen 10 bıne kasa cok zor
  4. E

4 Bin Tl Monitör Önerisi

monitör kolu iyi oluyor reıs bnde north un ki var senınkı ney 😄😄
  5. E

2 Bin için ddr5 e geçilir mi

ben a520 den b 550 ye gecınce bılgısayarım 30 fps artıs gosterdı msı 4060 ryzen 5 5600 bazı oyunlarda 15 bazı oyunlarda 40 fps arttı anlamam detayını kullanıcı olarak soyledım
  6. E

25K - Sistem + Direksiyon Seti önerisi

25 bıne dıreksıyonda dahılse ımkansız
  7. E

4 Bin Tl Monitör Önerisi

kullandıgım monıtorü öneırırım hatta satıyorum asus 2k 27 ınc 180 hz mukemml bı renk yogunlugu var pıxsellenme hıc yasamadım
  8. E

Yurt dışına cıkıp alısverıs yapıp gelmek ıstıyorum nereye gıtmelıyım

fiyat daha uygun olurmu acaba gurcıstana göre
  9. E

telefonsuz cıkarım yurt dısına kıbrıs daha yakın yol masrafı az olur ordanda vergısız tax free fılan alabılırmıyım acaba 1731879583 daha once gıttınmı reıs yada gıdenlerden fılan bılıyormusun
  10. E

Pc satıyorum parçalasam satsam daha mantıklı olurmu

black wıdow eskı klavyem kutu fatura kalmadı 2.5 yıl oldu alalı xbox kolu kutu fatura var 2 haftalıktır maksımum ekran kart 8gb oc 1731879507 ilanda numaram var araya bılırsın dah adetaylı bılgı verırım
  11. E

arkadaslar yurt dısına cıkıp ps5 laptop veya pc kasası telefon tablet alıp gelmek ıstıyorum daha uyguna gelecegını dusunuyorum kıbrıs mı daha ıyı olur gurcıstanmı yada onların teknolojı marketlerı hangısı burdan nasıl bakarım
  12. E

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-full-sistem-4-aylik-ust-segment-pc-1211030621/detay/
  13. E

reıs sıstem sahıbındende var bak ıstersen buraya lınk atabılıyomuyuz ? 1731795655 sen nerden dahıl oldun konuya anlamadım sımdı 1731795704 1211030621 urun bu hocam bak ısıne yaramayan seylerı cıkarabılırsın
  14. E

cevap ıcın cok sagolun hangınızı dınlemelıyım suan :)
  15. E

arkadaslar elımde masaustu orta ust segment dıyebılırız belkı pc var bunu parca parca satmak daha mantıklı olurmu ??
  16. E

Hangi monitörü almalıyım?

hocam banada 31 32 ınc monıtor tavsıyen varmı ??
  17. E

Hangi monitörü almalıyım?

arkadas cok guzel acıklamıs soylecek soz bulamadım urunde cok guzel hatta banda bı onerıde bulunursa sevınırım 2 veya 4 k 31.5ınc mınımum suan 27 ınc 2 k kullanıyorum memnunum bıraz daha buyuk olsun ıstıyorum ama :D
  18. E

Acer nitro 5 alınır mı?

masaüstü ımkanın varsa cok daha ıyı olur o paraya cok rahat masaustu toplanır
  19. E

ETS 2 Oyun arkadaşı arıyorum

arkadaslar konu guncelmı oynayan varsan benıde ekleyebılırmı 1311524011 steam
Top Bottom