Arama sonuçları: *

1. K

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

Bende isterim Bende isterimmm Arkadaş kodum: 220262386
  2. K

Playstation 5 satmak mantıklı mı

Kardeşime ps5 almayı düşünüyordum. Tavsite etmiyor musunuz?
  3. K

Vlog için kamera tavsiyeleri

Arkadaşlar WAT öğrencisi olarak amerkadayım. Türkiye'de arkadaşımla dolaştığımız yerleri cep telefonlarımızdan vlog olarak çekip her sene kendimiz izlemek için edit yapıyorum. Fakat bu sene biraz daha profesyonel videolar yapmak için(Herhangi bir platforma yüklemeyeceğim yılbaşında toplanıp ne...
  4. K

AirPods 3. nesil alınır mı?

iphone 13-2. nesil olması lazım.
  5. K

AirPods 3. nesil alınır mı?

Amerikadayım. 70 dolara soundcoure 4nc modelini aldım. 1 haftadır kullanıyorum ve gerçekten muhteşem. İş yerinde dinlediğimiz speaker vardı. Müzik çalarken kulaklığın anc'sini açıp kulağımı speakera tuttum. O kadar az ses duydum ki gerçekten ANC beklentimin üstünde çalışıyor. Tavsiye ederim...
  6. K

Gececiler şuan ne oynuyorsunuz ? (Ucube İçerir)

Sadece fazla save almanı ve haritada her yeri dolaşmanı tavsiye ederim. Oyun o kadar geniş ve güzel ki ne yaparsan yap eğleniyorsun. Çok fazla seçenek var ve gerçekten eğlenceli.
  7. K

Yüzüklerin Efendisi izlenir mi?

Kral bende izlemedim. Ama sebebim farklı. Arkadaşım üçleme aynı anda çekildiği için kalite aynı. Bu yüzden bir oturuşta seriyi bitir dediği için yaklaşık 12-13 saatlik bir zamanımı ayırmam gerekiyor. İnat ettim bide tek tek izlemeyecem diye. 3 yıldır izleyecem. Sen izle, iyiyse bende izleyeyim. :D
  8. K

Uzun zamandan sonra tip konusu. (SSli)

Diğer insanların fikirlerini fazlasıyla umursayan birisiniz anladığım kadarıyla. "Si*tir et" Adlı bir kitap okumuştum geçen sene. Tavsiye ederim. Edit:Kitabın linkini de paylaşayım kolaylık olsun. https://www.dr.com.tr/kitap/sktir-et/egitim-basvuru/kisisel-gelisim/urunno=0000000355226
  9. K

Gececiler şuan ne oynuyorsunuz ? (Ucube İçerir)

Lole tıpkı valodaki gibi voice chat gelmediği sürece bunlar bitmez maalesef. Herkes anonim olduğu için bu veled-i zinaların popülasyonu arttı son yıllarda. Önceden daha basit kavgalar vardı. Mid or feed, ks atma o...-İlk ben yazdım mid benim gibi falan...Şimdi gerçekten katlanılacak gibi değil...
  10. K

Yurt Dışından Alınabilecek Şeyler Nedir?

Abilerim, Ablalarım, Erkek ve Kız kardeşlerim ya da gelecekteki muhtemel sevgilim... Şimdi bu cahil, bilgisiz kardeşiniz yakında yurt dışına gidecek. Fakat neyi bilmiyor? Sadece yurt dışında satılan ve TR'de zor alınabilen ürünler neler...Bilmiyor. Okumamış. Velhasıl, aranızda yurt dışına gitmiş...
  11. K

3 aylık Game Pass'i ücretsiz

Milletin harbi boş vakti var...Ben alsam bile kullanacak boş vakit bulamıyorum. Helal olsun ne diyeyim.
  12. K

Yurt dışına gidip üniversiteyi bırakmalı mıyım?

Katılıyorum. Bakalım belki yıllar sonra verdiğim kararın doğru ya da yanlış olduğunu buradan tekrar haber veririz :D
  13. K

Üniversitemi paylaşmanın bir anlamı yok. Sonuçta TR'deki %95 özel üni aynı durumda. Eğitim kalitesi rezalet. Ama işte üniversite mezunu olmak da bu devirde maddi açıdan eskisi kadar önemli değil diye düşünüyorum. Zaten üniversitenin amacı tamamen çevre benim için. Yani bitirmesem pişman olmam...
  14. K

Teşekkür ederim. Çok faydalı oldunuz.
  15. K

Kesinlikle havacılık çok daha ağır basıyor. Fakat bunun sebebi bölümüm de olabilir. Elektrik elektronik müh. Okumaktayım. Daha 2. sınıfta olduğum için çok eksiğim var bölüm hakkında. Eğer havacılık okuluna gidip sil baştan bir hayat seçersem üzülmeyeceğime eminim. Fakat burada da 2 senemi sanki...
  16. K

İstanbul'da özel bir üniversite'de elektrik elektronik okuyorum. Açıkçası bölümümü seviyorum ama şimdi böyle bir fırsatım varken de karar vermek zor. Çünkü hangi şıkkı seçersem hayatım kökünden değişecek gibi hissediyorum.
  17. K

Herkese selam. 1 ay sonra yurt dışına gidiyorum ve istersem dönmeme şansım bulunmakta. Gideceğim ülke amerika. Fakat burada mühendislik öğrencisiyim. Bölümümü de seviyorum. Ama oraya gittiğim taktirde de boş durmayacağım. Florida'da babamın arkadaşının uçuş okulu var. Orada eğitim alıp herhangi...
  18. K

Muhabbet kuşumu ne kadar serbest bırakmalıyım?

Ben yumurtadan doğan bir yavru muhabbet kuşunun ilk ve son nefesine tanıklık eden biri olarak kesinlikle kafeste tutmamanı tavsiye ederim. Kendine alıştırabildiğin kadar alıştır. Bunun için, ona net bir isim belirle ve hep o isimle hitap et. O kelimeyi duyduğunda söylenenin kendisine olduğunu...
  19. K

Ekrem yaptı yapacağını

Lütfen zeka seviyenizi yansıtan, çarpıtma kokan ahmak siyasetinizi bu tarz güzel içerikli forumlara taşımayın. Kuduruyorsunuz. Yine kaybedeceksiniz.
  20. K

Kısa vadede kazandıracak yatırım önerisi

Kısa vadede çok kazandırmasa da muhtemelen kazandıran tek şey halka arz benim bildiğim. Diğerlerinde takip etmen gerek. Analiz etmen gerek. Uzun vadede kesin kazanç sağlayan fonlar var fakat sana yaramıyor anladığım kadarıyla.
Top Bottom