Dostlar selam. Ben halihazırda Cyberpunk'a sahip olarak 2 kere bitirdim. Fakat DLC'ye o kadar para vermek istemediğim için steamden oyunu silip DLC versiyonu olan korsan sürümünü yükledim. Fakat Vortex üzerinden yüklediğim modların bazıları çalışmıyor. Çünkü oyunu korsan olan dosya konumunun bin...
Cyberpunk'a sahibim. Fakat DLC'ye para vermek istemiyorum. 26'sında çıkacak DLC'yi korsan indirip orijinal oyuna kurarsam çalışır mı? Bilgisi olan var mı? Yoksa komple crack oyun mu indirmem gerekiyor?
Dostlar, oyunu FreeFly etkinliği ile denedim. Ve etkinlik sonunda satın almaya karar verdim. Etkinlik süresince sadece 3 gezegen arasında uçup gezdiğim halde, oyuna bayıldım. Ve oyunda 3 gezegen değil 9 sistem bulunmakta yani daha hiçbir şey görmediğim halde büyüleyici detaylara sahip. Merak...
Dostlar herkese iyi günler. İçimde birikenleri sizinle paylaşmak istiyorum.
Mağlumunuz oyun fiyatları gerçekten dünya piyasasında ortalama olsa da Türkiye'deki gençler ve oyuncular için maalesef çok pahalı. İnsanlar son yıllarda oyunları satın alma bilincine yeni alışmışken şimdi tekrar korsan...
Selamlar, fırsat büküp cepte para, gözde uyku bırakmayan forum sakinleri, arkadaşlar ile beraber oynayabileceğimiz (3 kişiyiz) korku, macera veya sizin tecrübelerinize göre keyifli vakit geçirebileceğimizi düşündüğünüz oyunlar varsa söyler misiniz?