Arama sonuçları: *

1. V

Yeni PC sürekli kapanıyor

hocam Allah sizden razı olsun ya. ssdyi biçimlendirdik. her şey çözüldü. ac odysseyde 2k ultra ayarlarda 90 fps, 70 ekran kartı sıcaklığı aldık. donma ve kapanma olmadı. teşekkür ederim baya baya dertten kurtardınız.
  2. V

umarım doğru bir çözümdür. başka bir ssd sipariş ettim o gelince bakacağım tam verimle çalışıyor mu? donuyor mu? tekrardan kapanıyor mu? daha aldım alalı oyun denemedim. bugün yarın yine bir bakarım
  3. V

merhaba hocam an itibari ile bilgisayarı açtım. sorun net olarak ssd'de imiş. netleşmiş oldu. farklı bir ssdye oyun yüklendi. donma ve kapanma olmadı. ssd samsung 970 evo idi, sıfır. 14 günü geçtiği için samsunga göndereceğim. evet bu ürün bozuktur derlerse sanırım sıfır değişim ya da iade...
  4. V

maalesef hocam pcyi çok yüksek ihtimal akşam alacağım tamirciden. pcyi alırsam akşam eve geçince dediklerinizi yapıp geri dönüş yaparım.
  5. V

maalesef bilgisayar tamircisi de bir çözüm üretemedi. şu parça sorunlu ''olabilir'' bir gönder istersen gelsin ondan sonra tekrar bakalım denildi. bu benim için mantıklı bir açıklama değil.
  6. V

rdr2 açtım 5 dk olmadı kapandı. maalesef benim boyumu aştı. tamirciye götürdüm. haber bekliyorum 1655207475 tamirciye götürdüm hocam bakalım sonuç bekliyorum. 1655207657 rdr 2 ve ac odyssey açtım. ac'de inanılmaz donma yaptı. 2k ultra ayarlarda. normalde öyle donmaması gerekir. rdr2de de 5 dk...
  7. V

yaptım da 70e 70 çıktı. ekran kartı ve işlemci ile ilgili değil gibi duruyor
  8. V

Tamam hocam bunlara bir bakacağım
  9. V

Daha kuralı da çok olmadı. Zaten toplam açık kalma süresi 10 saat bile değildir. Biraz tat kaçırdı.
  10. V

İşlemci ısısı 68di
  11. V

İşlemci de 68 derecedeydi
  12. V

Ekran kartı
  13. V

Baktım 70lerde gösteriyor
  14. V

Anakart asus x 570 e, işlemci ryzen 7 5800x. Ekran kartı: gainward 3070. Ram 16x16 3600 mhz, 1 tb ssd. 750w kasa thermaltake. Sıvı soğutma hydro 100x. Hellblade senua yı oynuyor. 2k ultra ayarlarda. 15 dk sonra kapanıyor. Tekrar açıp oynuyorum yine 15 dk sonra kapanıyor. Yardım edebilecek fikri...
  15. V

Alınık Ryzen 7 5800x işlemci

yeni bir bilgisayar topluyorum şu an için işlemcim eksik. sıfır veya temiz kullanılmış, garantili ryzen 7 5800x işlemci arıyorum. aciliyeti var.
  16. V

ACİL... 2k Monitör Tavsiyesi

illa bunlar olmak zorunda değil ama ben bunları bulabildim. belirttiğim gibi çok anlamıyorum. bu fiyata bu ekran iyi mi?
  17. V

hp olan hb'da da bayağı uygun diğer yerlerde çok daha pahalı. burada bir avantaj olabilir mi?
  18. V

Normalde bütçem bu kadar değildi. 2500lerde bir fiyat belirlemiştim. Ama bu kasaya 2k yakışır dediler. Ben de biraz zorladım. Sizin önerdiğiniz maalesef zorlamış olduğum bütçeyi çok daha zorluyor. Öneriniz için teşekkür ederim.
  19. V

Bilgisayarın çoğu parçası tamam olduğu için bir an önce monitörü almam gerek. Yardımcı olabilirseniz. Merhaba arkadaşlar. Bu konular ile ilgili bilgim kısıtlı. yeni bir bilgisayar topluyorum. Bir monitör de alacağım...
Top Bottom