Arama sonuçları: *

1. xthepatates

Çevirmeden kaçıp dur ihtarına uymama

Diyelim ki ehliyetsiz biri ticari araçla çevirmeden kaçtı ve kırmızı ışıktan geçti. Şahin polisleri plakayı aldı. Bunun yaptırımları ne olur?
  2. xthepatates

12. Sınıfım matematikten kaldım. Ne olacak?

Merhabalar. 12. Sınıfım ve bundan öncesindede 10 ve 11. Sınıfta matematikten kaldım fakat başka dersten kalmadım ve sorumlu da geçmedim. Cumartesi pazar yks sınavım var ve matematikçi sözlüme 100-100 bile girse ortalamam 40 ı geçmez çünkü proje ödevini teslim etmedim (200 soru ve sadece kendi...
  3. xthepatates

Kumar sitesinden nasıl para çekebilirim?

Arkadaşlar son 1 ay içinde kumar sitesinden hesaba her seferinde daha büyük rakamlar olacak (artan) şekilde 15000tl ye yakın bir para çektik ve hala oynayıp şans eseri katlıyoruz (asla ama asla bulaşmayın ben yaptım bir hata) şuana kadar paparada bir sıkıntı olmadı fakat ilerki zamanlarda ne...
  4. xthepatates

Forumun canlaması lazım mı?

Foruma ilk katıldığımda işime çok yarıyor ve bana yardımcı oluyordu. Ardından bende zamanla bilgilendikçe başka insanlara yardımcı olmaya başladım. Fakat sizin de muhtemelen farkettiğiniz üzere bu forum yavaş yavaş ölüyor gibi. Konu açan çok az, yardım eden çok az, öneride bulunan çok az. Sanki...
  5. xthepatates

Forumda linkten para kazanmak yasak mı?

Örnek olarak sıcak fırsatlara bir indirim olduğunda konu açarak linki tr.**nk gibi sitelerden kısaltarak bu işten az da olsa gelir elde edebilirmiyiz? Yani bunu yapmak yasakmı yoksa yasalmı bu forumda?
Top Bottom