Arama sonuçları: *

1. K

Mining için ekran kartı MH/s değerlerini öğrenme.

Nicecash uygulaması mining yapılacak bilgisayarı fazla zorlamıyor sanırsam? Hem mining yapıp hem oyun, internette gezinme gibi işlevleri yapabiliyoruz. NOT: Birde 1500tl ana bileşenler geri kalanı ekran kartına göm demiştiniz ya İşlemci seçiminde ekran kartı yüzünden darboğaz olmaması lazım demi?
  2. K

ETH kazımı için önerdiğiniz bir uygulama varmıdır?
  3. K

Anladım teşekkür ederim 10000 tl civarında önerdiğiniz mining sistrm varmıdır? Yeni başlayacağız denemek istiyoruz. Sanırım önemli olan ekran kartı. İşlemci anakart dahil. Not: 25.000 TL içinde.
  4. K

Ana değerlerini görmek istiyorum o yüzden.
  5. K

Gt 1030 ve rx 570-590 gtx 1060 başlangıç için bunlar OCSİZ
  6. K

bakmadım eğer öneriyorsanız ve doğruysa kullanmak istiyorum? Diğer arkadaşların fikirleride önemli, önerilerinizi bekliyorum. NOT: Güncel ekran kartları var burada ben bütün ekran kartlarına bakmak istiyorum ve baktığım siteler. https://www.kriptom.com/gpu-hashrate-nvidia-rtx-3090-85/...
  7. K

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi ekran kartı mh/s değerlerini gösteren doğru bir site arıyorum. Bulduklarımda herbiri farklı değerler gösteriyor.
  8. K

Yardım Kablolu Gamepad: Yardım/Öneri

Kablolu gamepad satın almıştım. Ama oyun oynarken yardımcı bir uygulama olmadan sadece Sol Joystick ve Sol tuş takımı çalışıyor. Bunun çözümü var mı? yoksa eğer 70-100 tl civarı gamepad arıyorum. wireless olursa iyi olur
  9. K

Yardım FIFA 20-21-22 / PES 20-21-22

Anladım teşekkürler. Peki Pes hakkında
  10. K

Teşekkür ederim. PS 3 varda o yüzden sormuştum. Yüh online girseysi iyi olurmuş. 2. Sorunun cevabını bekliyorum 1603751859 Dediğim şey FİFA 20 var bende fifa 30nin onlinesine girebilirmiyim. Ysni bir oyun çıkınca kapatmıyorlar dimi online modunu
  11. K

FIFA: Beyler FIFA 20 var diyelim. Fifa 21 çıktığında online mod girebilirmiyim? PES: Pesin online modu varmı? Varsa PES 21 çıktığında online mosu gidermi.
  12. K

Yardım AMD Ryzen 3500x mi 3600 mu tercih etmeliyim?

Başlıkta belirtiğim gibi ikisinin aradında kalma sebebim 3500xde wraith prism soğutucusu var oyun ve benchmark testlerinde çok az bir fark görünüyor sizce hangisi daha mantıklı olur Aralarında 150tl 200tl oynuyor
Top Bottom