Arama sonuçları: *

1. K

Acer Nitro 16 AN16-41 alınır mı?

Bu laptopu almayı düşünüyorum. Kullanan ve ya bilgisi olan arkadaşların görüşünü almak istedim. Herhangi bir sorununu göremedim ve donanımsal olarak çok güzel bir laptop. Alırken yanında aynı model ram'de alacağım 32gb ram olacak. Toplam fiyat 57.8k oluyor. Ryzen 7 7840HS RTX 4070 140w DDR5...
  2. K

Laptop ram eklemesi için cl değerinin farkı önemli mi?

Acer Nitro 16 AN16-41 model laptop'a ram eklemesi yapmayı düşünüyorum. Laptopun kendi rami 16gb ddr5 5600mhz cl46 değerine sahip. Bu ramin yanına cl40 bir ram alırsam bir sorun oluşur mu ve ya olması gerektiği gibi çalışır mı? Laptop'un kendi rami ...
  3. K

HP Victus 16-S1003NT alınır mı?

bilemedim hocam ram ve ssd olarak benim istediğim gibi ancak ekran kartının 4070 olmasını tercih ediyorum ve bildiğim kadarıyla 7840hs, 8845hs den daha iyi. Almayı düşündüğüm modele ssd ve gerekirse ram takviyesi yapıp alacağım sanırım.
  4. K

yardımlarınız için çok teşekkürler hocam bir tek beni düşündüren konu 5000 serisi ekran kartları tanıdıldığı zaman bu laptopların fiyatında düşme olur mu acaba ya da bu süreç içinde daha da fiyatı artar mı
  5. K

biraz inceledim beğendim bi ssd takviyesi ile gerçekten güzel bir sistem sanırım bunu alacağım normal bir oyun bilgisayarı için 32gb ram e yükseltmeye gerek var mı bi tek aklıma takılan soru bu
  6. K

evet bende onu alacaktım aslında ama hiç bir yerde satılmıyor hepsiburada da var sadece ve ordaki fiyatı da 70k yı geçmiş
  7. K

Fiyatına göre güzel gözüküyor ancak bazı olumsuz yorumlar gördüğümden ötürü sormak istiyorum bilgisi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum. Bu fiyat bandında daha iyi bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
  8. K

"open driver handle failure!!" hatası

PC'yi açtığım zaman karşıma "open driver handle failure!!" yazısı geliyor. Bu hatanın sebebi nedir?
Top Bottom