Arama sonuçları: *

1. Salim5820

GTA 5 FPS Drop yiyorum

Arkadaşlar oyun harddiskte kurulu en yüksekte oynuyorum 1080p drop yiyorum Ryzen 5 3600x Rtx 2060 16gb 3000mhz ram Diğer oyunlarda problem yok harddiskten dolayı mı yapar
  2. Salim5820

Ultra Grafik takıntısı

Aranız da ultra grafik takintisi olan var mı FPS ve grafik yüksek olmazsa benim içim rahat etmiyor ayara girdin mi ultra görmem lazım oysaki biri değiştirse farkedecegimi bile sanmıyorum 🤦
  3. Salim5820

Warzone Korkunç FPS düşüşü

season 6 güncellemesi ile birlikte ciddi fps kaybına girdim sorunu çözemiyorum BF5 VB tarzı oyunlarda 100+ alıyorum warzone girince optimizasyon sorunundan sanırım 100 zor görür oldum kartımın gücünü biliyorum 100 fps de çalıştırması lazım
  4. Salim5820

VPN Rusya ile Cold War almak

VPN Rusya ile Cold War almak istiyorum aldıktan sonra sıkıntı çıkar mı
  5. Salim5820

Warzone FPS düşük geliyor

Ekran kartım rtx 2060 1600 af ve 16 GB ram var izlediğim videolardan 10 FPS gibi daha düşük alıyorum işlemci ile mi alakalı diye düşünüyorum ekran kartı beslenmesi tam değerler problem yok ama işlemcimin oyun performansı düşük kaldığı için mi böyle ?
  6. Salim5820

Call Of Duty Cold War Sistem Gereksinimleri Sizce Nasıl Olur

Öngörü olarak yorumlarınızı alalım ben Bu sene yine aynı olacağını düşünüyorum Call Of Duty 2 sene de bir gelistiriyor grafikleri
  7. Salim5820

Warzone FPS sorunu

Arkadaşlar bu warzone da optimizasyon sorunu mu var YouTube da bakıyorum aynı sistem ile adamlar low da 150 alıyor bazıları ultrada sadece 10-20 fazla bende oyleyim ekran kartı kullanımı low da bile tam iken FPS sanki hiç artmıyormus gibi neden böyle acaba o diğer 150 FPS alanlar nasıl alıyordu...
  8. Salim5820

Epic games Ubisoft sorunu

Arkadaşlar rainbow aldım hesaba bağla diyor tıklıyorum tekrar deneyin diyor yükleyemiyorum nasıl yapicam
  9. Salim5820

Battlefield 1 servetleri ?

Arkadaşlar serverler dolu mu ona göre alicam
  10. Salim5820

Battlefield 5 DX 12 sorunu

Arkadaşlar bu oyunda dx 12 açınca FPS düşüyor droplar yaşanıyor ama dx11 alınca oyun bambaşka akıcı oynanıyor sebebi nedir dx12 kötü mü
  11. Salim5820

Battlefield 5 %0.1 FPS

Arkadaşlar Battlefield 5 hikaye modu oynuyorum FPS test etmek için ayarlar deniyorum Max 200 gördüm low da ama oyun %1 değerleri düşük oyunda optimizasyon sorunu mu var ekran kartı kullanımı grafik ayarına göre degisiyor cpu kullanımı 55-75 arası gidip geliyor sadece bu oyuna özgün bir sorun
  12. Salim5820

Apex Legends nişan tuş ayarı değiştirme?

Arkadaşlar Nisan alma ayarını basılı tutmaya nasıl alıyoruz
Top Bottom