Arama sonuçları: *

1. Touoa

Mod.io güvenilir mi?

Mod.io güvenilir mi? Steamda ki oyunlar için modlar var. Steam hesabıyla giriş yaptım, güvenilir bir sitemi ?
  2. Touoa

EA oyun dosyası doğrulama

Bilgisayarı formatladığım için oyunları HDD'ye yedeklemiştim, şimdi EA'yı indirdim ama oyunu doğrulayacak bir sistem bulamadım. İndirmeye koyup, indirilen dosyanın üzerine yazdırmayı denedim o şekilde de olmuyor. Nasıl yapıldığı hakkında fikri olan var mı?
  3. Touoa

Hitman3 türkçe yama var mı?

Hitman3 türkçe yama var mı? aktif çalışan.
  4. Touoa

Steam oyun önerisi yapar mısınız?

Strateji, savaş tarzı oyun önerileri yaparsanız sevinirim. Ekstra bu oyundan zevk alırsın dediğiniz oyunlar da varsa yazabilirsiniz.
  5. Touoa

ASUS sanırım oyun kodu dağıtıyordu

Merhaba, asus'un öyle bir kampanyası vardı. Kampanyayı bir türlü bulamadım, biliyorsanız link atabilir misiniz? Konusu açılmıştı.
  6. Touoa

xbox gamepass bağlantı sorunu

3 aylık gamepass aldım. Tüm oyunlarda bağlantı sorunu yaşıyorum , çoğu şeyi denedim ama bir sonuç elde edemedim. Tam olarak ne yapacağız? Örnek görseller;
  7. Touoa

Valorant vanguard hatası

İnternette ki bir kaç videoya bakıp uyguladım ama olmadı , çözümünü bilen var mı?
  8. Touoa

Bu oyunun üstüne korku oyunu yok dediğiniz , bir oyun önerir misiniz?

Bu oyunun üstüne korku oyunu yok dediğiniz , bir oyun önerir misiniz? Bütçe fark etmez:
  9. Touoa

Arkadaşlarla roleplay yapabileceğimiz oyun önerir misiniz?

Arkadaşlarla roleplay yapabileceğimiz oyun önerir misiniz? Oyun türü fark etmez, zevk alsak yeter.
  10. Touoa

Fifa 21 138TL, almak isteyen kaçırmasın bence.

Fifa 21 138TL!
  11. Touoa

Playstore güvenli mi?

playstore güvenilirdi demi, aldığımız oyunlar key olarak mı hesap olarak mı veriliyor bilginiz varsa yazabilir misiniz?
Top Bottom