Arama sonuçları: *

1. Touoa

Görselini bıraktığım arkadaş dolandırıcı, dikkat etmenizi öneririm.

Bu ilanda ki arkadaş dolandırıcı, elimde kanıtları mevcut. Ticaret yapmamanızı öneririm.
  2. Touoa

Yıllardır beraber olduğum kişiyle ayrıldık.

Merhaba arkadaşlar, yıllardır beraber olduğum kişiyle ayrıldık her şeyi onunla yapıyordum ve sürekli iletişim halindeydik her gün yıllardır beraberiz, yan yanayız. Oyunları, yazdığım projeleri dahi onun sohbetiyle onunla yapıyordum, her şeyi onunla paylaşıyordum , onunla paylaştığım için yeni...
  3. Touoa

Sistem özelliklerinizi ve görsellerinizi bırakın gözümüz şenlensin :)

Sistem özelliklerinizi ve görsellerinizi bırakın gözümüz şenlensin :)
  4. Touoa

Bilgisayar Mühendisliği

Bilgisayar mühendisliği okuyorum, 2. Yılım. Laptop şart mı sizce? Ben komple kasayı götürmeyi düşünüyorum. Çoğu programımı, projemi bu bilgisayarda tamamladım. Yıl içinde güzel upgradeler yaptım, satıp laptopa geçesim yok o yüzden. Ne diyorsunuz sizce ne yapılmalı? 1500-2000 liralık tablet iş...
  5. Touoa

Valorant hesabıma 80 radyant puanı gelmiş?

2 tane skin almıştım, çarım yeni olduğu için hiç radyant yoktu geliştirememiştim. Az önce girip baktığımda 80 radyant gelmiş hesaba. Normalde de veriyorlar mı bana mı denk geldi?
  6. Touoa

1500 liraya bilgisayarı upgrade etme hikayem

Elimde gigabyte windforce 2080 süper vardı. 8500 liraya satıp 9000 liraya sıfır 3070 ti aldım. İşlemci olarakta ryzen 5 3600 vardı, 1500 e satıp 2500 liraya sıfır 5600x aldım. Normalde geçen aylarda 2080 süper üzerine 2000tl nakit verip 3070ti almayı düşünüyordum. İkinci elleri satıp , hem...
  7. Touoa

Marvel süper kahraman film serisini yazabilir misiniz?

Süper kahramanların başlangıcından itibaren sonuna kadar sırasıyla yazabilecek var mı?
  8. Touoa

Ses değiştirme programı var mı bildiğiniz?

Ses değiştirme programı var mı bildiğiniz, bilgisayar için.
Top Bottom