Arama sonuçları: *

1. Garbajosa

🔥İndirim Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Türkçe tuş dizilime sahip, kablosuz ve iyi switchleri olan onlarca model varken neden bu klavyeler kapışılıyor gerçekten merak ediyorum. Yargılamak için değil öğrenmek için soruyorum. Neden özellikle bu klavyeler?
  2. Garbajosa

💆🏻‍♂️En iyi 3D modelleme programı tarafını seç

Shaper3d kullanıyorum. Arayüzü çok sade ve pratik bir program.
  3. Garbajosa

4050 li 30000 TL altı güzel laptop var mı?

Bende bu modele bakıyorum. Muhtemelen alıcam. Loq modellerde drain sorunu nedeniyle benim için alternatif değiller. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nu-lp103-amd-ryzen-5-7535hs-8gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000068RZ7H?magaza=Hepsiburada
  4. Garbajosa

32539 TL Samsung Odyssey G9 49" 0.03 ms OLED 240 Hz Oyuncu Monitörü

Bu model için redditte çok fazla şikayet var. Burn in bunlardan biri. Ekranın aşırı ısındığı ve smart modelinin menüleri çok yavaş olduğu söleniyor.
  5. Garbajosa

SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 19600 TL (TEŞHİR)

Onu bende düşünüyorum ama teşhirde bulamadığım için inceleyemedim ve bu nedenle henüz almadım. Ayrıca ülkemizde 30k civarından satılması gerekirken anlamsız bir fiyat farkı var g6 modeline göre. Dİp not: Ocakta CES fuarında yeni model tanıtılacaktır. Almaya niyetin var ise bu aklında olsun.
  6. Garbajosa

Kendi izlediğimiz ekrandan yorumlamak doğru olmaz ama şu videoda yanındaki ekran ile olan renk ve parlaklık farklılıklarına bakın derim.
  7. Garbajosa

Şu panelin youtube incelemelerinde renk kalitesi ve parlaklığı bende ciddi şüphe uyandırmıştı. Gidip mediamarkette inceledim. Gerçekten asla bu paralar edecek bir monitör değil. Hatta mini led olan modeli bundan daha iyi gözüküyordu.
  8. Garbajosa

❌İndirim Bitti! RTX 4060 Asus Tuf Laptop 29.997 TL

Bunu kaçırdığım için 4050li modeli almamıştım. Keşke alsaymışım.
  9. Garbajosa

🔥İndirim HP Victus Gaming 15 i5 12500H 16GB 512GB RTX4060 vadesiz 9 ay taksit 33k

Bunun normal fiyatı bu zaten. Hatta bugün 1k zam geldi buna.
  10. Garbajosa

Yayıncı Kamera Önerisi

Bütçeni kamera değil ışık için kullanmanı öneririm. İyi bir ışık olursa 600-700 liralık kamera ile iş görebilirsin.
  11. Garbajosa

🔥İndirim 1450 TL Samsonite 16N-09-006 17.3' Antrasit Qibyte Notebook Sırt Çantası

Hiç ihtiyacım yoktu ama bir gün lazım olabilir diyerek aldım. Markaya güvenim tam.
  12. Garbajosa

Peşin fiyatına 6 taksit aldım görüşleriniz nedir?

Güle güle kullan. Bir sorun olmaz. Ramleri de 6000mhz de çalıştırırsın olur biter.
  13. Garbajosa

Yardım HP Victus 15 / 4060 31.999₺

Dün 30k dan satıldı bu laptop. Fiyatına göre alınabilir bence.
  14. Garbajosa

Amazon ve Kara Cuma İndirimleri

Takip ettiğim birkaç monitör vardı. Hepsi satıştan bir anda kaldırıldı. Stok bittiğini sanmıyorum çünkü genelde o tarz durumlarda son x adet diye uyarı çıkıyordu. Ben iyi bir indirim günü planladıklarını ve bu günden önce satın alım yapanlar fiyat farkı itirazında bulunmasın diye satıştan...
  15. Garbajosa

Victus16 neden aşırı ısınıyor

1 yılda macun kurumaz. İşlemci fanına toz tüy vs birikmiştir.
  16. Garbajosa

İNCE HESAP ARIZALI İŞLEMCİ GÖNDERDİ !!!

İşlemcide sorun olacağını sanmıyorum. Bios sorunu yaşıyor gibisin.
  17. Garbajosa

Adobe creative cloud crack

Şuanda %50 indirim + öğrenciyim dersen ekstra %20 indirim var. Bence çok alınabilir bir fiyata düştü. Bi bakın isterseniz.
  18. Garbajosa

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Bu mouse neden bu kadar talep gördü? Konuyu inceleyemedim ama bişey kaçırıyorum gibi hissediyorum 😀
  19. Garbajosa

Elden Ring 21.9 oynama

Aynı moitörü almak üzereyim ve tek düşündüren 21:9 olmasıydı.
Top Bottom