Arama sonuçları: *

1. S

Hyperx Quadcast vs Rode NT-USB+

Merhaba, 6-8 bin bandında kendime bir mikrofon arayışındayım. XLR ile uğraşmak istemiyorum. Birkaç model arasında kaldım. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim, veya başka önerisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim. Sesimin net bir şekilde gitmesini istiyorum, RGB ile çok bir işim yok benim...
  2. S

Wireless kulaklık önerisi

Selamlar, kendime yeni bir Wireless kulaklık alacağım, birkaç model arasında kaldım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Genel olarak Discord üzerinde konuşma amacıyla kullanıyorum nadiren de olsa oyun oynuyorum. Düzgün ve net bir şekilde sesimi iletmesini istiyorum. Kablolu kulaklık...
  3. S

Depolama alanı konusunda yardım.

Selamlar, 3d çizim ve modelleme programları için bir arşiv satın alacağım fakat maalesef bilgisayarımda bu kadar boş alan yok. Yaklaşık 3.5TB'lık bir alana ihtiyacım var. Sorunumu nasıl çözebilirim, herhangi bir taşınabilir hdd mi almalıyım? Farklı çözüm önerilerine açığım. (Google drive ile bir...
  4. S

VXE V1 Wireless Kulaklık

Maalesef kararsız kaldığım için alamadım stoklar 2 hafta içerisinde tekrar gelecekmiş sanırsam. Deneyimleriniz nasıl?
  5. S

VXE V1 Wireless Kulaklık

Sunucuda olmadığım için erişemiyorum sanırım bana atma şansınız var mı?
  6. S

VXE V1 Wireless Kulaklık

Almadım, geldiğinde bilgi verirseniz çok sevinirim.
  7. S

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

Görünüş olarak G435'e çok benziyor, bu videoda mikrofon testi yapılıyor çok kötü değil gibi.
  8. S

VXE V1 Wireless Kulaklık

Selam, kendime uygun fiyatlı bir Wireless kulaklık arıyorum, karşıma bu kulaklık çıktı sizce alınır mı? Veya bu fiyat bandında alternatifi var mı? Kullanan kişiler varsa mikrofonun ne düzeyde olduğundan bahsedebilirse çok sevinirim. Şu şekilde ürün linkini bırakayım...
  9. S

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

Fiyat farkı bakımından gayet makul seviyede ondan almayı düşünüyorum bende ama dediğiniz gibi G435'in aynısı.
  10. S

Sizce alınabilir bir model mi? Kullanan kişiler var ise deneyimini yazarsa çok sevinirim.
  11. S

PNY 4060Tİ Rgb sorunu.

Selamlar, aldığım ekran kartı bugün geldi fakat rgb'sini çalıştıramıyorum yardım eder misiniz? Ekran kartım: https://www.sinerji.gen.tr/pny-geforce-rtx-4060-ti-xlr8-gaming-verto-epic-x-rgb-8gb-gddr6x-128-bit-dlss-3-ekran-karti-p-47257
  12. S

Ekran kartı önerisi.

İkinci el konusunda çok güvenemiyorum, sıfır alma düşüncesindeyim. İkinci elde bir sorunla karşılaşma olasılığım düşük olsa da var. 1704386308 1080p monitörüm var, 4060ti modellerine bakıyordum...
  13. S

Ekran kartı önerisi.

Ryzen 5 5600x.
  14. S

Ekran kartı önerisi.

Selamlar, 13-14bin bandında bir ekran kartı arıyoruz. Her türlü öneriye açığım, vade farkı koymadan alınabilecek ekran kartları var ise çok daha iyi olur.
  15. S

3080 için PSU önerisi.

Yeteceğini bende biliyorumda, öneriniz var mı?
  16. S

3080 için PSU önerisi.

Selamlar, https://www.hepsiburada.com/zotac-amp-holo-gaming-rtx-3080-10gb-320bit-gddr6x-pci-express-4-0-ekran-karti-zt-a30800f-10p-p-HBCV0000060PN3?magaza=Premium%20Printertoner&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.14.4 Ekran kartım...
  17. S

240hz Monitör önerisi.

Dik kullanım ve pivot özelliği sanırım yok.
  18. S

240hz Monitör önerisi.

Tamamen pivot mu 90 derece dönebiliyor mu açıklama kısmında göremedim 1702586576 Dediğiniz gibi çok güzel bir monitördür ama gamebooster almak istemiyorum.
  19. S

240hz Monitör önerisi.

Anladım, bu monitörde pivot özelliği var mı bilginiz var mı? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g2ze-23-8-240hz-0-5ms-hdmi-display-freesync-premium-full-hd-ips-fiyati,1620907654.html
  20. S

240hz Monitör önerisi.

Evet, attığınız modele ve yorumlarınada baktım ghosting yok deniliyor fakat pivot olmaması eksi bir özellik benim için ekstra olarak marka olarakta gamebooster olması şahsen benim için yine eksi bir özellik. 1702586089 Bunu da gördüm fakat 240 hz almak istiyorum.
Top Bottom