Arama sonuçları: *

1. emrew1

(TAMAMLANDI) RTX 2060 sistem 2. Elde ne kadara satılır ?

İyi akşamlar son zamanlarda çok açmadığımdan 2019’da aldığım bilgisayarımı satmak istiyorum çok düşündüm parçaları yükseltip ara sırada olsa oynamak için tutsam mı diye ama onun yerine konsol almaya karar verdim (Steam Deck) hem çok seyahata çıktığımdan hemde çoğunlukla hikayeli oyunlar...
  2. emrew1

Steam Deck ile Bilgisayar değiştirmek

Merhabalar elimde Asus Rog Strix 2060, AMD Ryzen 5 3500X ve Corsair Dominator 16GB ram’e sahip bir bilgisayar var (temel özelliklerini yazsam yeter diye düşündüm) Steam Deck almayı düşünüyorum daha rahat olur diye bilgisayarda boşta kalmasın diye satıyım diyorum sizce mantıklı mı bilgisi olan...
  3. emrew1

Bu sisteme geçilir mi ?

Merhabalar şuan 2060 + 3600X kullanıyorum elimdeki Corsair Dominator ramleri ve 650W Psu’yu sistemimden alarak resimlerle belirteceğim sistemi toplamak istiyorum sizce nasıl ? Not: İsteğim çok yüksek performans değil görüntüsü daha önemli bunuda belirtmek istedim.
  4. emrew1

65-70K Oyuncu Sistemi

Konu Bu Başlıktaki Gibi Klavye Mouse Kulaklık Ve Monitör Falan her şey Dahil Olacak Genellikle FPS Oyunları Oynuyorum Konu Troll Değil Gerçek Aynı Zamanda Ablam İç Mimar Olduğu İçin Onun Programlarını Bu PC’de Yapacak.
  5. emrew1

RTX 3080 Sistem Toplama.

Birkaç Ay Sonra 3080 Bir Sistem Almayı Düşünüyorum Ama Bütün Parçaları Oluyorsa ROG Olsun Olmayan Parçalarda Corsair Olsun Zaten Performansa Değil Görünüşe Önem Veriyorum Daha Çok Birde Sizce Ryzen 7 Yeterlimi Yoksa Ryzen 9 Alayım Mı Şimdiden Teşekkürler (Eklemeyi Unutmuşum Beyaz Olsun Lütfen)
  6. emrew1

RTX 3K Serisi İle Ryzen Serisi Bütçe 30K

Merhabalar 30K Bütçe İle Ekran Kartı Nvida Olacak İşlemci İse Ryzen Serisi Hazır Sistem İstemiyorum Ve En Önemli Konu Marka Takıntımın Olması Tamamı İle Asus ROG Strix Veya Aorus Olacak İnno 3D Ekran Kartlı Sistem Toplayanlara Cevap Yazmayacağım Veya Gp Psu Falan O Tür Şeylere Cevap Yazmayacağım...
  7. emrew1

5K Sistem Topladım İsteyen Varsa Alttaki Linklerden Alabilir (Monitör Dahil 6K)

Öncelikle Bazı Parçaları Ben Bulamazken Onun Konusunda Bulduğum @Cruciatus Kişisine Teşekkür Ediyorum https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-corsair-vengeance-8-gb-3000mhz-ddr4-cl16-cmk8gx4m1d3000c16-fiyati,260974890.html...
  8. emrew1

RTX 2060 Sistem Ryzen 5 Sistem

ADATA 240GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma) WD 1TB Blue 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 650W 80+ USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa ASUS PRIME B450M-A II 4400MHz (OC) DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVID HDMI M.2 mATX Anakart SteelSeries Arctis 3...
  9. emrew1

RTX 3070 Nereden Alınabilir

Yakın Zamanda Buraya Toplama Bir PC Attım Fakat 2060 Founders Edition Kullandım 5K Ya Fakat Bana O Paraya 3070 Al Dediler.Tamam Beklerim Ama Ne Kadar Olacak 3070 Ve Nerede Satılacak Yazarsanız Çok Sevinirim
  10. emrew1

RTX 2060 Ve Ryzen 7’li Toplama PC

Lütfen Sadece Bilgisayarda Bi Uyuşmazlık Olup Olmadığını Söyleyin Asus ROG 2060 Takmak Yerine Pelta 2070 Takmam Ondan Dolayı Sadece Uyuşmazlık Olup Olmadığını Söyleyin İşlemci AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz 36MB Soket AM4 Wraith Prism Fanlı İşlemci 3088,19 TL Anakart Asus Prime B550M-K AMD B550...
  11. emrew1

Ryzen 7 Ve RTX 2060 İçin 1000 TL Yi Geçmeyecek Öneri Ve SSD Önerisi

Kendim Bi PC Topladım Fakat PC Toplamaktan Çok Anlamadığım İçin Topladığım PC’yi Aynı Bu Formda Sordum İnsanlara Güzel Toplamış mıyım Bir Eksiğim var Mı Diye Fakat Onlar Ana Kartının Uyumsuz Olduğunu Söylediler Ben De Dedim Ki Bana Ne Ana Kart’ı Önerirsiniz Dedim Fakat Tam Anlayamadım Ne Demek...
  12. emrew1

RTX 2060 Ryzen 7 Toplama PC

Kendim Bilgisayar Toplamaktan Pek Anlamasamda Bu Sistemi Topladım Fakat Bi Uyuşmazlıkları Var Mı Yoksa Birbirlerine Uygunlarmı Hiç Bilmiyorum Bilen Biri Yardım Edebilir mi Lütfen Şimdiden Teşekkürler (Topladığım PC Aşşağıda Yazıyor) İşlemci AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz 36MB Soket AM4 Wraith Prism...
Top Bottom