Arama sonuçları: *

1. emrew1

CS:GO Kasa açma siteleri

Beyler Eğlencesine 100 lira falan atıp kar etmeden 10 kasa falan açabiliceğim güzel bi site lazım steam profil fotosu falan değiştirmeyen kâr amacım yok sadece eğlencesine böyle 1-2 liralık kasalar falanda olur dediğim gibi güvenilir az paraya katlamasada çok kasa açan bi site lazım 1680901590...
  2. emrew1

Hangi oyunu alabilirim ?

Evet ikisi alakasız oyunlar fakat daha önce ikisinide oynamadığım için soruyorum steam hesabımda kalan 50 lirayı eritmek için Battlefied 1 veya 4 mü alayım yoksa Age Of History 2 mi ?
  3. emrew1

Pc İçin Hikeyeli Oyun Önerisi Lazım

2 Yılıdır bilgisayar ile oyun oynuyorum fakat cs valorant ets gibi oyunlarla geçti bu 2 yılım artık bu tür oyunlar sarmamaya başladı ilk olarak gta 5 alacağım daha sonrasında önerebileceğiniz oyunlar varsa ve bunları belirtirseniz sevinirim not: Battlefield Yada Forza gibi tamamen savaş...
  4. emrew1

Valorant Düşük Fps Veya Çözünürlük

Merhaba, Valorant Oynamaya İlk Başladığımda Oyuna Girip Ayarları Maksladım Bildiğim Bilmediğim Herşeyi O Zamanlar Bilgisayarımı Daha Yeni Almıştım Ve Maksladığım Şeylerin Arasında Çözünürlükte Varmış Ve Ben Bunu Yeni Keşfediyorum. Konuya Gelirsek Ben Çözünürlüğü Fark Etmeden 2K’ya Çekmişim Ve...
  5. emrew1

En Çok Oynadığınız Oyunlar

Merhabalar Yukarıdaki Oyunlardan Hangisini Daha Çok Seviyorsunuz (Koymadığım Oyunlar İçin Özür Dilerim) Ayrıca Kendinize Güveniyorsanız Saatlerinizide Yazın Bakalım En Çok Oynayan Kimmiş
  6. emrew1

Valorant Hesap Alma.

Merhabalar bir valorant hesabı alacağım fiyatı pahalı olmadığı için o hesap ban yesede benim için sıkıntı olmaz fakat ben o hesapla ban yersem eski hesabımla oynamaya devam edebilirmiyim yoksa odamı banlanır
  7. emrew1

Minecraft Win Edition RTX Acma

Merhabalar Ben Win Edition Aldim Oyun Orjinal Ve RTX Ekran Kartim Var Nasil RTX Açabilirim Acil Lazım Şimdiden Teşekkürler
Top Bottom