Arama sonuçları: *

1. UYGUNSUZİSİM7

Açık öğretim üniversitede bölüm okunur mu?

Herkese iyi forumlar, benim merak ettiğim bir şey var. Şu an açık lisede okuyorum sınavlarda bitti ve çok az kredi kaldı. Muhtemelen geçeceğim ya da bir sınava daha gireceğim. Üniversite okumayıda düşünüyorum ama bölüm okuyabilirmiyim? Örnek vermek gerekirse bilgisayar mühendisliği gibi. Yoksa...
  2. UYGUNSUZİSİM7

Uykudan aniden kalkma

Merhaba, bende bayadır böyle bir sey var 1 senedir felan ya da daha fazla ama bunu abim diyor. Yani aslında ben farkında değilim mesela aniden kalkıp 10 saniye konuşup tekrar yatıyormuşum bazen de ayağa kalkıp su içip geri yatıyormuşum. 3-4 kere oluyormuş bu yatarken. Neden olur böyle bir şey...
  3. UYGUNSUZİSİM7

Hassas dişler için diş macunu önerisi

Merhaba, hassas dişler için macun arıyorum. Benim ön dişte hafif kırık var. Sıcak ve soğuk bir şey içtiğim zaman sızlıyor. Doktora neden gitmedin diye sormayın gittim ama oraya dolgu olmayacağını söyledi. Çok küçükmüş kırık o yüzden macun öneridi. Dediğim gibi önereceğiniz macun var mı...
  4. UYGUNSUZİSİM7

Diş fırçaladıktan sonra ağızda çıkan beyaz şeyler

Herkese merhaba, benim dişimi fırçaladıktan 1-2 saat sonra beyaz şeyler çıkıyor neden olur macun kalıntısı mı? İyice çalkalıyorumda ağızımı. Bunu önleyecek bir şey var mı?
  5. UYGUNSUZİSİM7

17 yaşında biri nerede çalışabilir?

Merhaba, 17 yaşında nerede çalışabilirim giyim mağzalarında falan çalışabilirmiyim? Para biriktirmek için çalışacağım. Önereceğiniz bir yer varsa söyleyebilirsiniz.
Top Bottom