Arama sonuçları: *

1. E

Yemeksepeti veya Getirden kupon alma

Benim yemek yemeği cok seven bir arkadasim var. Ona getir veya yemeksepetinden indirim kuponu almayi dusunuyorum. Nasil kupon alabilirim?
  2. E

Lumberjack ayakkabıların kalitesi nasıldır?

Hepsiburada'da Lumberjack ayakkabılar baya indirime girmiş Lumberjack ayakkabı kullanan var mı? Kalitesi nasıl?
  3. E

3Dream.com.tr güvenilir mi??

N11de de satış yapıyorlar kendi sitelerinde 100 TL daha ucuz.3dream.com.tr bu siteden alışveriş yapan oldumu?güvenilir mi??
  4. E

Bugün Kargo Şirketleri Açıkmı?

Siparişim bugün gelirmi açık mı kargo şirketleri.
  5. E

Game Garaj Özelleştirmeyi Link ile Paylaşma

Bir tane konu açılmıştı bulamadım.Sinerjinin PC Toplama sihirbazındaki gibi özelleştirmeyi linkle paylaşılması gibi GameGarajda Nasıl yapılıyor?
  6. E

Trendyol E Postaların Farklı Adreslerden Gönderilmesi.

Trendyoldan iki ürün aldım.Fatura gonderenler farkli burada birseyler varmi?Bir tanesinin faturasını indirdim bir tanesi trendyol hesabıma yönlendiriyordu.
  7. E

Adanadan Edirneye Kargo Kaç Günde Gelir?

Kingston a2000 aldim adanadan aras kargoyla verildi kac gunde gelir tahminen?
  8. E

QP Bilişimden işlemci alalım dedik başıma gelenler

Cuma günü sipariş verdim bugün kargoya verilecekmiş orada çalışan işlemciyi düşürmüş bu yüzden verilmeyecekmiş bende para iadesi istedim.Ne güzel 1600 TL'ye Ryzen 7 2700x almıştım ya.
  9. E

Dolandırıldım mı acaba?

https://www.qp.com.tr/search/amd%20ryzen%207%202700x%203%207%20ghz%204%203ghz%2020mb%20am4%20islemci?amnoroute Uyguna ryzen 7 2700x alalım dedik.Aldım sonra baktım linki kaldırmışlar.Stokta kalmasa link kalıp stokta yok yazıyorlardı.Dolandırıldım mı acaba?
  10. E

İtopya indirimli diye geri gönderilmiş ürünleri mi satıyor

Bugün aldığımda 20ydi şimdi yine 29 olmuş acaba itopya geri gönderilmiş ürünlerimi satıyor?
  11. E

İncehesap Gaming Gecelerinde İadeli Ürünler mi kullanıyor?

İncehesap'ın ''Gaming Gecesi''nde iade ürünlerin kullanıldığı gibi yorumlar gördüm.Doğrumudur?
  12. E

Trendyol Kupon Kazanma

Forumda goruyorum trendyol kupon vs konularini. Cok bilmiyorum.Nasil kupon vs kazanabilirim.
  13. E

depopark.com güvenlimidir?

https://www.depopark.com/MSI-GTX-1650-SUPER-GAMING-X-GDDR6-128bit-HDMI-DP-PCIe-16X-v3-0-purn-43238?ref=akakce&v=1.68.6 Bu ekran kartını alacağım sitesini ilk kez duydum güvenilirmidir alışveriş yapan oldumu?
  14. E

Hazir sistem alabilecegim siteler

Itopyada zaten stoklar yok incehesap adam gibi kasalar cikartamiyor.Teknobiyotik Game Garaj gibi sitelerden almak istemiyorum.Sinerjide hersey cok pahalisip parcalari dusurmusler.Nereden hazir sistem bulabilirim?
  15. E

İnventus sistemleri overclok mu yapıyor

İnventustan hazır sistem alıcağım Elraenn Parva 3600 1660S özelleştirmeli ama bazı yorumlarda inventus overclok yapıyormuş sistemlere bu doğrumu?
  16. E

Gaming gecesinde 3600 ne kadar oluyor?

Gaming gecesinde 3600 ne kadar oluyor.?
  17. E

sitem.com.tr güvenlirmi ?

https://www.akakce.com/siparis/?p=657324970&ref=akakce&v=1.27 bana ucuz geldi.Buradan bir şey alan oldumu?
  18. E

Hopi uygulaması güvenlir midir?

Örneğin d&rın kampanyası hopi uygulamasından d&r sitesine girip oradan alışveriş yaparsan paracık veriyor.Kullanan var mı güvenilir mi?
  19. E

Bu markalar nasıl?

AsRock, Galax,İnno3d, Palit,Zotac bu markaların ürünleri nasıl uzun süre kullanılabilirmi?
Top Bottom