Arama sonuçları: *

1. B

90117403 Multi-Let Dörtlü Priz Anah Topraklı Kablolu Çocuk Korumalı 3 Mt 269 tl

ayni prizi kullaniyorum ilk elektrik kesintisinde priz bozuldu bilgisayarda sorun yok. Bilgisayar icin kendisini feda etti. Bekledigim gorevi basariyla tamamladi firma sifiriyla degisim sagladi.
  2. B

Çözüldü✓ AMD RYZEN 5 5600 soğutucu önerisi

arkadasın attıgı burst assassin ile 5600 kullanıyorum. çift ekran 4khz mouse (kullanımı etkiler mi bilmiyorum) yan ekranda canlı yayın acık 6 sekme mozilla islemci 35 derecede. Valorantta 50 civarında
  3. B

Aula f75 klavye kablosuz bağlantı sorunları

diger 2.4ghz alıcılarla cakısma olabilir. kasanın onune ya da laptopun farklı usblerine takmayı deneyin
  4. B

North Bayou Monitör standı sorunları

benzer sorundan muzdaribim. ana monitorum f80'e takılı ancak masanın yanına taktıgımda istedigim hizaya getiremiyorum. arkasına takınca da duvara dayayamıyorum. Simdilik masayı duvardan 5cm ilerde tutuyorum. sorun olmuyor hem masanın o kısmına bir led dosediginizde duvara yansıması hos oluyor...
  5. B

Yardım 3750 TL Sıfır Hawk Fab v4 Alınır Mı ?

iyi fiyat anlamında hocam
  6. B

Yardım 3750 TL Sıfır Hawk Fab v4 Alınır Mı ?

bende de aynı koltuk var 1 yıldan fazladır kullanıyorum toplasan 1.5ay süresince oturmamısımdır. Kedi tırmıklı hasarlar, mekanizmalarda gevsemeler var. Bakım temizlik yapmadım. Ben bile kendi ürünüme bu fiyatı vermem. kacırma bence.
  7. B

🔥İndirim Jacobs 1KG Filtre Kahve 🔥329 TL

:) afiyet olsun herkesin keyfine göre hocam. kahve içimizi ısıtır aramızı ısıtır bu sebepten birbirimizi kırmayalım iyi forumlar.
  8. B

🔥İndirim Jacobs 1KG Filtre Kahve 🔥329 TL

kahven guzel kopurmus.ancak yargın cok cahilce. filtre kahveyi moka pot icin oguttum yorumu yardı zaten. ogutulen sey ayni kahve. taze cekilmis filtre demlersen keyifli kahve icersin. mokapotta demlemek de ayni olay. Taze cekilmis kahve keyifli olur. ayrica mokapotta kopurtmenin bir cok hilesi...
  9. B

KABLOSUZ HDMI VAR MI?

televizyonu taşı
  10. B

KABLOSUZ HDMI VAR MI?

wifi uzerinden goruntu aktarabilirsin kablosuz hdmi duymadim.
  11. B

🔥İndirim Kurt Desenli Boxer 80 Tl

madem Türk'sün göster ürksün misali. Alınır mı? fp oranı nedir .)
  12. B

Superbox için en iyi modem öneriniz nedir

benzer durumdayım, 3 aydır altyapı gelmedi. turktelekom magnet kullanıyorum. kotalı şekilde 4.5g hızında internetleri var. kotasız sınırsız kullanım 15mbps sınırları var. Ben kotasız paketi kullanıyorum 3 aydır. youtube 1080p izletiyor. netflix 4k açıyor(emin degilim ). Oyunlarda inanılmaz paket...
  13. B

Yardım ACİL YARDIM KEDİM KULAKLIK KABLOMU KOPARDI

fotograf ekleyerek razera veya turkiye servisi kimse onu ogrenip mail atın. muhtemelen tamir yapmazlar. yaparlarsa da yeni kulaklik fiyatına olabilir.
  14. B

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

ips ekran, 512gb ssd ve şık tasarım beklentisi var, kullanim office programları ve dizi film. butce 12ye kadar cikabilir. arastirdim ancak karar vermedim. oneriniz var midir?
  15. B

Öneri İnsan Gözü 240hz Üstünü Algılayabilir Mi?

öncelikle konu dışı olduğunu düşünüyorum. kas hafızasının oyun bilgisinin iyi olmadıgı birisne en iyi ekipmanları verip 30 adam vur demek zaten sacma. ancak bunların plasebo oldugunu dusunmene katılmıyorum. 144-240 arası fark edebiliyor musun? evet acık sekilde gozukuyor. internet kafede deneme...
  16. B

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

bizim kargolar kayboldu(gizli bilgi)
  17. B

🔥Wraith E-Sports İndirimleri🔥

vergiyle 400 oluyor zaten hocam. 600 iyi fiyat tr isteyene bence.
  18. B

Aj159pro ikinci el alınır mı?

elden alacagım. kargoyla ikinci el alım satım yapmıyorum.
  19. B

Aj159pro ikinci el alınır mı?

dogru diyorsun, anladım. Hassas davranan birisiyim aslında ekipmanlarıma.
Top Bottom