Arama sonuçları: *

1. Ultracı

🔥İndirim 🔥Terlik fiyatına bot🔥399 TL🔥

Konusu açılmış zaten.
  2. Ultracı

🔥İndirim Letoon Bağcıklı Erkek Bot 399 tl

Kullanan var mı? Nasıl bir şey, almaya değer mi? Yağmur çamur olduğunda giymek için alcam bir tane
  3. Ultracı

🔥İndirim Tunçmatik TSK6136 PowerSurge 5 Priz 1050 Joule Akım Korumalı Priz 368,95TL

Yakalarsam alcam bir tane. Düşüyor herhalde ara ara
  4. Ultracı

PCIe 3.0 x16 slot GPU riser ile PCIe 4.0 x16 olur mu?

Anakartımda PCIe 3.0 x16 slot var. PCIe 4.0 x16 özellikli bir GPU riser alsam ekran kartım 4.0 da mı çalışacak 3.0 da mı? Aslında amacım ekran kartını dikey koymak fakat böyle bir artısı olur mu olmaz mı bilmiyorum.
  5. Ultracı

Palit GameRock 3070 Ti çok sesli çalışıyor fanları durmuyor

Hocam 40 dakika ekran kartını test ettim en ufak sorun yoktu. Hiç dolandırıldığımı düşünmedim çünkü alırken sorun yoktu.
  6. Ultracı

%30 un sesiydi az önce attığım. 1733612169 Sorunu çözdüm. Ekran kartının fan kablosu gevşemiş temizlerken. Azcık ittirdim yerine oturdu. Pcyi tekrar açınca ses kesildi.
  7. Ultracı

Denediğim yerde gürültüsüz çalıştığını görmesem peşine düşmeyeceğim ama bu kart gürültüsüzdü. Eve geldim f15 çıktı. 1733609317 %100 seviyesine alınca daha da sesli oldu 1733609409 1733609427 Böyle bir ses yani normal değil
  8. Ultracı

Alırken denediğimde en ufak ses yoktu 1733608964 Ekran kartı için yapabiliyor muyuz?
  9. Ultracı

Gürültülü müydü?
  10. Ultracı

Bugün testlerini yaparak Palit GameRock RTX 3070 Ti aldım. Testlerini yaparken bu ses yoktu ve çok sessizdi. 15 dakika FurMark testinde 70 dereceyi geçmedi. Eve geldim kendi sistemime taktım çok gürültülü çalışmaya başladı. Önceki kartım RTX 3060. MSI Afterburner'de kontrol ettim ve fan hızı en...
  11. Ultracı

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Bununla forza falan güzel oynanır mı?
  12. Ultracı

İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

Nasıl bir hissi var? Sarı olan biraz sert bir switch.
  13. Ultracı

İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

Switch olarak beyaz switch mi iyi hissettirdi sarı switch mi?
  14. Ultracı

Bütçeni söyle laptop atayım

Bütçe 20k Kullanım amacı: Öncelikle ses edit programları. Pro Tools - Reaper - Studio One gibi programlar. Özel istek: Ekranı kaliteli olsun.
  15. Ultracı

Ajazz Aj159 PRO / Apex incelemesi ve karşılaştırma

Hocam kablosuz işte, bütün kablosuz mouseler dongle ile çalışıyor 8 khz verebilmek için. 1731167551 Evet bana sorunlu gelmiş olabilir. Paramı geri iade ettiler fare de bende kaldı zaten. O yüzden pek sorun değil benim için.
  16. Ultracı

Kulaklık takılıyken duyulmuyor. Kulaklık yokken arada bir tıklamamla beraber geliyor bazen de gelmiyor garip biraz clickleri
  17. Ultracı

Gıcırdama sorun değilse kesinlikle apex. Grip tape ve skatez çok önemli değil bence. 1731080535 Yourmunuz için teşekkürler.
  18. Ultracı

Evet. 1731079555 Ekran istiyorsan apex. Ekran çok mu lazım sanki diyorsan Pro kullanın. Gıcırtı sizi rahatsız ederse Pro daha stabil o konuda.
  19. Ultracı

Evet bu videodaki gibi gıcırdama. Ama sert bastırmadığım zamanlarda da bazen "viiik viik" gibi bir ses geliyor. Hissiyat olarak asla kötü değil. Ben 1 pro 2 apex siparişi geçmiştim. Proyu saldım kendim kullanmayacağım. Apexte gıcırtı olması beni çok etkilemiyor. Sizin kararınız..
Top Bottom