Arama sonuçları: *

1. Redmental

Acer Monitör Hakkında

Dün , yıl sonuna kadar idareten kullanmak için bu monitörü aldım baya araştırıyordum ve karşıma çıktı , güzel düşmüştü. Sizce nasıl monitör ? Yalnız VGA kablosu çıkıyor içinden o canımı sıktı. Açıkcası böyle bi monitörde HDMI kablo beklerdim ama elimde var , onu kullanacağım. -> Monitör
  2. Redmental

Öneri PHILIPS Monitör Alınır Mı ?

Arkadaşlar hemen sipariş vereceğim ve yıl sonuna kadar idarelik bunu kullanacağım. Daha sonra 2. Monitör yapacağım bunu. https://www.itopya.com/philips-215-221v8-00-75hz-4ms-vga-hdmi-fhd-monitor/ Nasıldır ?
  3. Redmental

Yardım AOC 24G2U Hakkında

Arkadaşlar şuan bayram indirimi dolayısıyla 1550 TL gibi bir fiyata satışta ve bence çok iyi. Yanında Rampage kulaklık tutacağı hediye. Tek tük olsa da ölü piksel sorunu yaşayanlar var. İtopya 1 tane bile ölü piksel çıksa iade veya değişim yapar mı ? Ve bu monitör iyi midir ? 1070 Tİ ile...
  4. Redmental

Öneri Monitör İçin DP Kablo Tavsiyesi

Herkese selam ! Bu veya bununla eşdeğer olan AOC 24G2U monitörü alacağım. DP Kablolarının fiyatlarını pek bilmediğim için bütçe belirtemiyorum. Pahalı olmayan uygun fiyatlı bir DP Kablosu önerileriniz nedir ?
  5. Redmental

Asus TUF Monitör Alınır mı ?

Son birkaç gündür bu monitör ile alakalı fazla konu açıldı alan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilir mi ? İstediğim tüm özelliklere uyuyor onun dışına alınır mı ...
  6. Redmental

Öneri Curved vs Flat Ekran Monitör Tavsiyesi

Oyun , yazılım , müzik , yayın işleriyle uğraşacağım. Rekabetçi oyunlarda oynuyorum CS:GO , PUBG , COD vs. Hangi ekranı tercih etmeliyim? 7 yıldır laptop kullanıyordum 15.6" ekran. Hangisi mantıklı olur ? Sebepleriyle tavsiye verirseniz memnun olurum.
  7. Redmental

144 HZ Monitör Önerisi

Dostlar monitör alacağım fakat hangisini tercih etmeliyim bilemedim. Sizde birkaç bir şey önerebilirseniz ona göre tercih yapacağım. Min. Özellikler • 1 MS • 144 Hz • Pivot ( asansör + sağa ve sola dönme ) ***Olmasa da olur ayakları düzgün olsun yeter.*** • Çerçevesi az • Min. 22" • Düz Ekran •...
  8. Redmental

Yardım Monitör Önerisi

Arkadaşlar en az 1ms , 144hz , IPS panel bir monitöre ihtiyacım var. Asansör olması ve monitörün sağa sola hareket etmesi önemli. Bütçem max 1300-1400 TL. Maalesef 1500 TL olsa bile alamam bütçeme göre öneri yaparsanız sevinirim.
Top Bottom