Arama sonuçları: *

1. A

xiaomi pc telefonu görmüyor

kablo koptuğu için orijinal yeni kablo almıştım ama orijinal kabloyu pc görmüyor kulaklığımın şarj kablosunu takınca düzeliyor sorun neyden kaynaklıyor olabilir kabloyu iade etmeme gerek var mı?
  2. A

xiaomi imei ve root sorunu

Merhaba bugün telefonuma imei attırmaya gittim ve şuan yeniden başlatırken felan bi kilit açılmış logosu gözüküyor aynı zamanda root checker yapınca root yapıldığı gözüküyor. Bir sorun oluşturur mu? geri eski haline çevirsem imei gider mi?
  3. A

Xiaomi 12.5 güncelleme sorunu

mi 10t lite telefonum var note 8 pro ve note 9 olan arkadaşlarıma 12.5 güncellemesi geldi bana gelmedi bende xiaominin sitesinden indirip kurmak istedim fakat bu seferde doğrulama hatası veriyor. Bunu nasıl çözebilirim
  4. A

6 gb ram kullanılabilir ram miktarı?

telefonum mi10t lite 6gb ram var kullanılabilir 2.4-2.7 arası oluyor android çok ram yiyor fakat ben genede 3-3.5 civarı olmasını bekliyorum bunlar normal mi yoksa bir sorun var mı?
  5. A

xiaomi telefon güncelleme

Merhaba 5-6 gün önce mi10t lite aldım ama internetten baktığımda android 11 in geldiğini gördüm fakat benimki hala android 10 ve güncelleme yok gözüküyor? Güncellemeleri kontrol ediyor diyor sonra ama bir şey gözükmüyor güncellemeyi indir diyince de bir iki dakika sonra deneyin yazıyor bunu nasıl...
  6. A

android.process.acore durduruldu

Merhaba lenovo bir telefonum var android 5.1.1 sürüme sahip.Eğer bir uygulama indirirsem bu hatayı uygulamayı silip telefonu yeniden başlatınca düzeliyor.Ama bugün gmail uygulmasına yeni bir mail hesabı ekledim ve o hesabı kaldırmama rağmen hata kodu almaya devam ediyorum gmail uygulamasının...
Top Bottom