Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Ryzen 7700x işlemci içine termal macun girdi

Arkadaşlar merhaba sıvı soğutma takarken işlemci içine termal macun girdi bi sıkıntı olurmu
  2. E

Yardım İŞLEMCİ O.C YARDIM !

Arkadaşlar Hepinize merhaba bende asus rog strix b550 f gaming anakart corsair h115i elite capellix sıvı soğutma bide ryzen 3100 işlemci var bu işlemciyi nasıl 4.5 e çıkartabilirim biosdan ryzen master ile 100 de 100 yük altına 60 derece görmedi
  3. E

Yardım CPU FAN EROR YARDIMm

Arkadaşlar merhaba ben bir sıvı soğutma aldım herşeyi taktım içinde çoklayıcı vardı tüm kabloları bağladım taktım ışıkları yanıyor canlar dönüyor pcyi açtığımda cpu fan eror hatasını veriyor ama sıvı soğutma da cpu fana takılacak bir şey yok sadece işlemci den gelen 3 pinlik Bi kablo var onuda...
  4. E

Yardım BU DRİVERİ İNDİRSEM SIKINTI OLURMU

Gençler sa bu pcde ryzen 3100 gtx 1660 ti var işlemci ryzen 3100 onun driverine bakam dedim (işlemcimin ) böle bi uyarı çıktı bu ne demek indirimi
  5. E

Yardım İşlemci güç girişi girmiyor

Arkadaşlar merhaba fotoda gördüğünüz şeyi işlemci güç girişine saticam fakat 6 sı girip o 2 si girmiyo nasıl yapıcam agalar ya(4+4 yapmiyorum diğer girişe yer kalmio)
  6. E

Çözüldü✓ ryzen 3 fanı vidası dönmüyor

arkadaşlar merhaba bugün ryzen 3 işlemcim geldi vve montaj yaparken sıra stok soğutucuya geldi ta takarken 2 vidası dönüyor ama diğer 2 si cırt cırt sesi gleiyor dönmüyor bu nedne olabilir acaba
Top Bottom