Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Pc res atmadan çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarım Samsung 990 pro SSD olmasına rağmen geç açılyor açılırken siyah ekranda beyaz tire yanıp sönüyor ondan sonra açılıyordu ama son zamnlarda PC başlattığımda açılıyor ama görğntğ gelmiyordu kasada bulunan restart tuşuna basınca görüntü geliyor ve normal şekilde...
  2. E

Çözüldü✓ İtopyadan aldığım kasadan vide çıkmadı

İtopyadan dün almış olduğum thermaltake h570 750w kassnın içinden bilgisayarı montajlayabileceğim herhangi bir vida çıkmadı itopyayı aradığımda kasanın alt kısmında olur bazen dedi PSU kısmına dahil her yere baktım yok didik didik ettim acaba yanlış biryere mi bakiyorum gözümden kaçan bir şey mi...
  3. E

logitech g502 lighhspped sarjı

arkadaşlar merhaba bende logitech g502 lighhspped mouse var kablosuz bir mouse misafir çocukları sarj için olan kabloyu kopardılar çokta şekil duruyordu ben bu mouse yi farklı bir kablo ile sarj etsem herhangi bir sorun oluştururmu ?
  4. E

Rtx 4070 Ti̇, Sorun Psuda Mı

Arkadaşlar merhaba windows 11 kullaniyorum ama çoğu oyunlarda düşük fps aliyorum mesela gta 144 hz monitör var yüksek ayarlarda 144 fps bile alamiyıorum tüm ayarları fulleyince kasiyor bile (gta 5 içindeki dsr açınca) 30 fps felan oluyor acaba güç kaynağı yetmediği için mi oluyor güç 700 w 80+...
  5. E

Bu Sisteme Bu fps normalmi

Arkadaşlar Merhaba ben bu sistemde aldığım fps nin düşük oldugunu düşünüyorum en azından 144 fps sabit oynamak isityorum fakat gta 5 gibi bi oyunda bile bu fps i göremiyorum bu normal mi sitem ryzen 7700x + rtx 4070ti + 32gb 6000mhz ram 1682364541 + OLARAK tüm ayarlar en yüksek de
  6. E

4070 Ti bu FPS normal mi?

Arkadaşlar hayırlı bayramlar Ben fornite de 130 120 FPS arası aliyorum ve bunun normal olmadığını düşünüyorum Arada çok aşırı nadir drop giriyor 130 dan 90 a fln ani dğşme gibi sıcaklıklar normal Fornite tüm ayarlar epic 1080p (Ne var ne yok sona aldım kalite ayarı olarak) Sistem rtx 4070 ti...
  7. E

Sıvı Soğutma İşlemciyi soğutmaya yeter mi?

Arkadaşlar Sellamun aleyküm ben sistem update yapiyorum ve çoğu parçayı değiştirdim fakat sıvı soğutma masrafı yapmak istemiyorum elimde corsair h115i elıte capellix var bu soğutucu ryzen 7900x en kötü 7700x için yeterli soğutmayı sağlar mı
  8. E

Rtx 4070 ti darboğaz

Arkadaşlar merhaba ben süper zekalık yapıp ryzen 3100 e rtx 4070 ti taktım ve aşırı bi donma oluyor ekran kartı kullanımı yüzde 30 civarında oynuyor dsr açtığımda bi etkisinde göremiyorum işlemci almam 1 1.5 ayı bulacak bu sırada bir çözüm önerebilecek varmıdır ekran kartına zararı olmaz dimi...
  9. E

AM5 Sokete Geçeceğim Sıvı Soğutmamı Değiştirmek Gerekecekmi

Arkadaşlar sellamun aleyküm AM5 sokete gececeğim elimde corsair h115i elite capellix svı soğutma var doğal olarak am5 e uymaz bunları birbirine bağlama şansım varmıdır
  10. E

KLAVYEDKİ BU TUŞULARI KULANAMIYORUM YARDIM

ARKADAŞLAR MERHABA BEN SOUNDPADE BU TUŞLARI ATAMAK İSTİYORUM AMA BASINA HİÇBİŞİ OLMUYOR NEDENİNİ BİLEN VARMI
  11. E

Aniden Kapanan Bilgisayar

ARKADAŞLAR MERHABA BEN GTA V OYNİODUM PC ANİDEN KAPANDI RESET ATMADI ANİDEN KAPANDI BUNUN SORUNU NE OLABİLİR SİSTEM ASUS ROG STRİX B550 GAMİNG RYZEN 3100 FSP 700W 80+ PSU RX 550 GPU 2X 8 RAM
  12. E

RAMLER FARKLI FREKANS DEĞİŞMİYOR

Arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz bunlar farklı frekans d.o.c.p var bende xmp yok açiom kapatiom açiom olmuo frekansları değşştirim dedim şimdi 2 si deeğişti ram çıkarıp takamam sıvı soğutucu var ona değiyio ve geri takamam sııv soğutmayı lütfen ayrdım @Vesemir @Doğukan Fidan
  13. E

Sıvı Soğutmaya Fanları Hangi Yöne Bakacak Şekilde Takmalıyım?

Arkadaşlar bunların hangisi doğru nasıl hangi tarafa talacam yardım pls
  14. E

masa önerisi lütfenn

arkadaşlar kasayı masaya koyacak 400 TL'ye kadar masa öneriniz varmı
  15. E

Pc eror verdi yardım

Arkadaşlar merhaba 3200 mhz olan rami 3600 yaptım böle hata verip yardım
  16. E

Kasmaması Gereken Pc Kasior

Arkadaşlar Merhaba Bende Şuan Gtx 1660 ti ryzen 3100 olan bi pc var Fakat ValorantGibi Bir oyunda Sürekli drop yiyiorum ve çok can sıkıcı lolde ise 100 fps lere kadar düşüyor valorantda drop yemem gerçekten çok can sıkıcı bunun nedeni nedir ssd de alan çok az kırmızyla gösterio ondajn olabilirmi ?
  17. E

Pc çalişio görüntü yok

Arkadaşlar merhaba pcyi yeni aldım anakarta vga yaniyor görüntü gelmio ama ekran kartı fanı dönüyor gençler acil yardım ya
  18. E

Yeni aldığım pc çalişmiyor

Arkadaşlar merhaba tüm parçaları yeni aldım ama pc çaliimiyor nedeni ne olabilir görüntü gelmiyor hiçbişekilde daha ranlerii takmadım diye olabilirimi monitle bağladım ama sinyal yok dio görmüyor yani pcyi sadece anakart ışığı yaniyor
  19. E

Arkadaşlar bakarmısınız kabloyu nereye takıcam

Arkadaşlar Asus rog anakartan böle Bi kablo çıktı bunu nereye takıcam
  20. E

ARKADAŞLAR KASA BAĞLANTILARINI YAPAMADIM YARDIM

ARKADAŞLAR MERHABA BEN ASUS ROG B550F GAMİNG ANAKARTIM VAR COOLER MASTER TD500 MESH KASA BEN KASADAKİ BAĞLANTILARI YAPAMADIM NASIL YAPICAM ALLAH İÇİN YARDIM EDİN ŞU KASADAKİ PANEL ŞEYLERİNİ TAKİM DEDİM NE IŞIK YANIYOR NE FANLAR DÖNÜYOR KASADA 3 PİN RGB YOK ONDANMI DÖNMÜYOR FANLAR LÜTFEN YARDIM
Top Bottom