Arama sonuçları: *

1. E

oyun oynarken bilgisayarın alta alması

arkadaşlar pubg valorant oynarken bir anda alta alıp sekme acılıp gibi oluyor hemen gidiyor mafia 2 yi 3 saat oynadım öyle bir şey olmadı star wars fallen order 70 dakika oynadım alta almadı ama pubg valorant oynarken 15 20 dk da alta alıyor
  2. E

rx 6600 için en stabil driver

kullanan arkadaşlar hangi driver sorunsuzdur yardımcı olabilir mi son driver yüklü bende şuan gpu kullanımı bir anda 0 filan düşüyor
  3. E

detroit oynarken fps düşmesi

arkadaşlar gpu kullanımı bir anda düşüyor ve fps droplar yiyorum neden kaynaklıdır ekran kartı driver ilgili düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz
  4. E

Format atarken diskin silinmemesi

Arkadaşlar disk silme yerinde sil basiyorum disk silinmiyor yardım edermisniz
  5. E

windows kendi antivirus programı çalışıyormu

arkadaşlar bazı insanlar windowsun kendi programı windows defender çalışmıyor kötü diyorlar dogrumu bu virüsleri trojanları bulamıyor dıe
  6. E

Amd zaman sürücü aşımı hatası

arkadaşlar rx 6600 kartım var 23.8.2 driverında gta 5 oynarken wattman yıyorum yardımcı olabilirmisiniz hangi driveri yüklemem gerek
  7. E

oyun oynarken aldıgım hata

arkadaşlar böyle bir hata aldım fifa oynarken ne yapmam lazımdır
  8. E

Rx 6600 driver sorunu

arkadaşlar rx 6600 ekran kartım için stabil iyi bir driver önerir misiniz? bazı driverlari indirdim ama hata wattman vs verdi
  9. E

düşük gpu kullanımı yardım edermısınız

arkadaşlar gta 5 oynarken düşük gpu kullanımı oluyor yardımcı olurmusunuz dar boğaz olmaması gerek normalde bir anda %80 den %3 düşüyor %30 düşüyor
  10. E

Bilgisayar mavi ekran vermesi

Arkadaşlar bilgisayarim mavi ekran verdi ve dit dit diye ses çıkardı ben manüel kapattım bilgisyari bu ne ile alakalı eski bir HDD var 1 M2 1 normal ssd var ekran kartı sürümü ile de olabilir mi yardımcı olabilirimisiniz
  11. E

video driver crashed and was reset hatası

bu hatayı nasıl çözücem arkadaşlar yardım edermisiniz sürücü güncel oyun oynarken yapıyor oyun donuyor kapanıyor masaüstüne dönüyo video driver crashed and was reset make sure your video drivers are up to date xiting
  12. E

bilgisayar oyun actıgımda aniden kapanıyor

düne kadar sorun yoktu oyun açınca aniden kapanıyor yada bir anda siyah ekran geliyor bilgisayardan ekran kartından aralıklı duw duw dıye sesler cıkıyor yardımcı olabilirmisiniz
  13. E

Bilgisayarınızı sıfırlarken bir sorun oluştu.

wındows 10 pc sıfırlıymaıyorum yardım edermisiniz
  14. E

D diskindeki dosyaların yöneticisi değime

windows defender dan tarama yaptım bir şey çıkmadı ama klasörler değişmiş yardımcı olabilirmisiniz nasıl düzelticem
  15. E

bu klasöre erişiminiz yok

steam klasörüne girince şu an bu klasöre erişiminiz yok bu kalsöre kalıcı erişim almak içind evame edin diyor pc virüs mü bulaştı yardımcı olabilirmisiniz
  16. E

Ram MHz arttırmaya çalıştım pc acilmiyor

Ram 3600 MHz normalde 3400 çalışıyordu arttırıyor dedim pc acilmamaya başladı görüntü yok yardimic olurmusunuz
  17. E

Lol oynarken fps drop olması

arkadaşlar imzamdaki sistem ile oynuyorum sadece lol de oluyor bu sorunu yaşıyan var mı ne yapmam lazım
  18. E

bilgisayar Ekranın aniden gidip gelmesi (Laptop)

Arkadaşlar arkadaşımın pc si ekranı oyun oynarken ve normalde pc dolaşırken 10 dakıkada bir gidip geliyor 2 3 saniye yardımcı olabilirmisiniz
  19. E

Arkadaşlar oyun oynarken bi anda oyundan atıyor sebebi ne olabilir

16 ram r5 1600 af gt 1030 crash vs vermeden direk atıyo oyundan nedeni nedir
  20. E

Nvidia fsr teknolejisi tüm oyunlarda varmıdır

gtx 1650 almak istiyorum da bu teknoleji tüm oyunlarda varmıdır ve ne kadar fps artışı olur
Top Bottom