arkadaşlar pubg valorant oynarken bir anda alta alıp sekme acılıp gibi oluyor hemen gidiyor mafia 2 yi 3 saat oynadım öyle bir şey olmadı star wars fallen order 70 dakika oynadım alta almadı ama pubg valorant oynarken 15 20 dk da alta alıyor
Arkadaşlar bilgisayarim mavi ekran verdi ve dit dit diye ses çıkardı ben manüel kapattım bilgisyari bu ne ile alakalı eski bir HDD var 1 M2 1 normal ssd var ekran kartı sürümü ile de olabilir mi yardımcı olabilirimisiniz
bu hatayı nasıl çözücem arkadaşlar yardım edermisiniz sürücü güncel oyun oynarken yapıyor oyun donuyor kapanıyor masaüstüne dönüyo
video driver crashed and was reset make sure your video drivers are up to date xiting
düne kadar sorun yoktu oyun açınca aniden kapanıyor yada bir anda siyah ekran geliyor bilgisayardan ekran kartından aralıklı duw duw dıye sesler cıkıyor yardımcı olabilirmisiniz
steam klasörüne girince şu an bu klasöre erişiminiz yok bu kalsöre kalıcı erişim almak içind evame edin diyor pc virüs mü bulaştı yardımcı olabilirmisiniz