Arama sonuçları: *

1. B

Laptop ikinci ekran kartının ram kullanımı

Kullandığım laptopta gtx1650 ekran kartı olmasına rağmen işlemciden gelen amd ekran kartı ekstradan 2 gb benim ramimden çekiyor ( ayrıca bu ekran kartının 900mb hafızası da var zaten sanırım) bu yüzden aslında aldığımda görünen ramim 8 gb olmasına rağmen oyunlarda ancak 6gb rami...
  2. B

Yeni alınan laptop pili hakkında

Merhaba, 2 gün kadar önce lenovo ideapad gaming 3 ryzen 5 5600h gtx1650'li laptop aldım. Lenovo vantage adlı uygulamada pili korumak için %60'a gelince pilin doldurumunu durduran bir mod var. 1) Öncelikle cihazı evde kullanırken her zaman prize bağlı kullanmak doğru mu? 2) Geceleri arkada bir...
  3. B

İtopya Laptop İade Hakkında

İtopyadan lenovo ideapad gaming 3 sipariş verdim ve kargoya da verildi. Kargo geldikten sonra kutusunu açmadan mağazaya gidip iade edebilir miyim ve paramı hızlı bir şekilde geri alabilir miyim acaba? En fazla kaç gün beklemem gerekir kutusunu açmayacağım bir ürünün para iadesi için?
  4. B

Eski laptopum ne kadar eder?

https://www.epey.com/laptop/lenovo-yoga-500-80r500cwtx.html Bu laptop sizce ne kadar eder ona göre bir fiyat belirlemek istiyorum. Laptopun ekranı tamir gördü ve w tuşu çalışmıyor onun dışında bütün özellikleri linkte görüldüğü gibidir.
Top Bottom