Arama sonuçları: *

1. A

R5 7500F için Soğutucu Önerisi?

kasa için uyumlu olacak mı ama büyük gibi geldi bana
  2. A

Bu soğutucu sizce nasıl
  3. A

Bu işimi görür değil mi kaç derecelerde etkisi var
  4. A

Arkadaşlar geçen günlerde bu kasayı sipariş ettim. r5 7500f stok soğutucu ile ısınma problemlerinin olduğunu gördüm bir adet soğutucu almak istiyorum fakat kasama uygun mu vs. çok anladığım şeyler değil yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  5. A

ELITE-6700XT Alınır Mı?

Arkadaşlar ddr5 bir sistem almak istiyorum daha sonra adım adım yükselteceğim sizce bu sistem alınır mı?
  6. A

23K ya Sistem Önerisi

Böyle bir sistem buldum Sistem sizce nasıl?
  7. A

23K ya Sistem Önerisi

Etikete nerden bakacağım tam olarak bilmiyorum
  8. A

23K ya Sistem Önerisi

Ekran kartı iki fanli 8 GB yeterli olacak mıdır
  9. A

23K ya Sistem Önerisi

Bu içime çok sindi PSU dan anlamıyorum yeterlidir değil mi
  10. A

23K ya Sistem Önerisi

23k ya sistem alacağım 1080p monitörüm var yazılım ve oyun ağırlıklı kullanacağım Ram de 16 dan yüksek olursa fena olmaz.
  11. A

6000-7000TL Arası Telefon Önerisi

Arkadaşlar iyi günler dilerim aradığım özellikler +İyi kamera +Şarj Süresi +Oyun oynanmayacak, günlük kullanım için Bu kadar normal hayatımda ekstra bir telefon kullanımına ihtiyaç olmuyor çok fazla vakit geçirmiyorum fakat arada fotoğraflar için kamera iyi olursa daha iyi olur şarj süresi de...
  12. A

AMD Ryzen 5 5500/PNY GeForce RTX 3060 Sistem Alınır Mı?

hocam link verebilir misiniz?
  13. A

AMD Ryzen 5 5500/PNY GeForce RTX 3060 Sistem Alınır Mı?

https://www.itopya.com/omega-s_h19894 Arkadaş İtopya' da böyle bir sistem var sizce nasıl alınır mı verilen paraya değer mi?
  14. A

AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB Sistem nasıl

Peki önerebileceğiniz bir sistem var mı arkadaşlar bütçem : 15K civarı
  15. A

AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB Sistem nasıl

https://www.gaming.gen.tr/urun/173021/blade-5500-amd-ryzen-5-1600-asus-dual-geforce-rtx-2060-evo-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Arkadaşlar selam bu sistemi almayı düşünüyorum sistem hakkında görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
  16. A

2500TL civarlarında monitör önerisi

Arkadaşlar kolay gelsin. Bu bütçe aralığında uygun bir monitör arıyorum ağırlıklı valorant oynuyorum.
  17. A

165000TL'ye 2.el araç tavsiyesi

165.000TL civarlarında bu dönemde en temiz ne alınabilir çok hakim biri değilim.
  18. A

İşlemci gücü sınırlayamıyorum

Aynısını yaşarsam deneyeceğim teşekkürler yaptım bir aptallık her şeyi baştan yükleyeceğim :/
  19. A

Güncellemeden sonra oldu zaten pc yi sıfırladım her şeyi baştan yükleyeceğim artık
  20. A

Kanka ısısı dert değil ben sınırlamak istiyorum ve sınırlayamıyorum sıkıntım burada.
Top Bottom