Arama sonuçları: *

1. E

Büyük indirim günleri nelerdir? kasım ayı indirimleri gibi.

Merhaba yakında hazır sistem alacağım malum şu anda sistemler gereksiz aşırı pahalı ve ucuzlaması için büyük indirim zamanlarını bekliyorum peki büyük indirim zamanları nelerdir? Kasım ayı indirimleri gibi.
  2. E

Konuda belirttiğim sistemi kaça satmalıyım ?

Elimde RTX 2060 süper, Ryzen 5 3600, Gigabyte B450M, Vento VG15FE kasa ve FSP PSU'lu bir sistem var sıfır sizce kaça satmalıyım klavye, mouse ve monitör ile birlikte, monitor 75 Hz 24 inç, kaça satmalıyım hepsini
  3. E

Aşşağıda belirttiğim hazır sistem alınır mı

bir sistem buldum almayı düşünüyorum işlemcisini 12400f yapıp kasasını vento yaptım sizce almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum almamı istediğiniz önerdiğiniz sistemleri yazabilirsiniz...
  4. E

20 K hazır Hazır sistem Önerileri

Selamlar başlıkta olduğu gibi malum şuan efsane kasımdayız ve mükemmel indirimli sistemler var ve bende bu sistemi almayi düşünüyorum sizce almalıyım bazıları kötü diyor bazıları iyi bana seçmemde yardım edin önerilerinizi bekliyorum...
  5. E

Game garaj 5-A rtx 4060 sistem alınır mı

Yaklaşık olarak 19 bin liralık bütcem var ve birçok site dolaşarak game garaj hero 5-A sisteme karar verdim bu sistemi almalı mıyım Bu sistem ile ayni özelliklere sahip ucuza başka bir sistem varmı bilmiyorum biliyorsanız lütfen yardım edin ve ucuza monitor lazım yardım edin...
Top Bottom