Arama sonuçları: *

1. evilmory

FC24 Hesap yok, nerede?

FC24 de oylesine takılıyodum oyun dondu çıktım girdim hesap yok Webden ultimate team hesabıma girebiliyorum.
  2. evilmory

Buldurs Gate 3 kaç fps alırım?

Baldurs Gate 3 En yüksek ayarlarda oynayabilir miyim? Ryzen 5 5600 RTX 4060 16gb Ram 3600mhz
  3. evilmory

Yardım Hangi Battlefield oyunlarını almalıyım?

Arkadaşlar son olayları biliyorsunuz. Bende biraz daha oyun stoklayım dedim. Battlefield serisinden de bazı oyunları almayı düşünüyorum. Başta sadece insanların "oyun düzeldi, artık çok güzel" demesi ile Battlefield 2042 alacaktım ama sonrasında eski tarihlerde geçen oyunlardan da almak...
  4. evilmory

Yardım Hangisi HOİ4 mü EU4 mü

Bu türe yeni merak saldım. İkisinden birisini almayı düşünüyorum -zorlarsam belki ikisinide alabilirim- hangisini önerirsiniz? Aralarındaki farklar nelerdir?
  5. evilmory

Yardım Bu valorant hesabı kaç TL eder?

Oyunu artık oynamadığım için hesabımı satıcam.Hazırda bir tane alıcı var ama fiyat konusunda kararsızım daha doğrusu bilmiyorum o yüzden size sormaya karar verdim. Heasabın içindekiler Fatih Ghost Yağmacı Vandal Yitik Operatör Asil Phontom Karambitli Battlepass Elom en son gümüş 3 dü
  6. evilmory

Yardım Xbox Discord Game Pass Ultimate Kodunu Kabul Etmiyor

Discordun Hediye Ettiği Xbox Game Pass Ultiamate Kodunu Xbox a Girince Uyarı Veriyor Aşşağıdakileri denedim ama Kodu Kullanabilmem İçin Bir Yol Var mı? bu arada suan gamepassim var ondan kaynaklanma ihtimali olmaz bence ama bilgi olsun
  7. evilmory

Öneri Hikayeli oyun önerir misiniz

1 Haftalık Tatil İçin Güzel Hikayeli Oyun Önermesinizi İstiyorum.Sömestrda Far Cry 3 bitirmiştim Güzeldi. Sistemim ryzen 3 3250u 8gb ram Bütçem çok yok ama gamepass alablirim ordan önerebilirsiniz. Oyunda en düşük ayarlarda 30fps alsam yeterli benim için.
  8. evilmory

Valorant da sprey atarken crossun üstteki yerinin kaybolmasi

Valorant da sprey atarken crossun üstteki yerinin kaybolmasi icin ne yapmam lazim?
  9. evilmory

witcher 2 de kaç fps alırım?

ryzen 3 3250u 8gb ram kaç fps alırım?
  10. evilmory

Steamde Arklarla Oynanıcak Oyun Önerir misiniz

Steam de Sistem Gereksinimleri Yüksek Olmiyan Zevk Vericek Arklarla Oynanıcak Oyun Önerir misiniz Parasıda 50tl yi Geçmesse Güzel Olur
  11. evilmory

Bu Laptop The Forestda Kaç FPS Alır?

Laptop Özellikleri: Ryzen 3 3250u 8gb 2400mhz ram Kaç FPS Alır Düşük Ayarlarda Akıcı Oyniyabilir miyim?
  12. evilmory

Öneri Bu Laptop da Oyniyabileceğim Hikayeli Oyun Önerisi

Bu Aralar Oyun Arayışı İçerisindeyim Steam de 28TL Var (Siz Yine de 0-50TL Arası Sayabilirsiniz) Hikayeli Ve Aksiyonlu Bir Oyun Olursa Sevinir(Witcher Serim Var Ama Witcher 3 de 20-25 FPS Alırım) Laptop Özellikleri: Ryzen 3 3250u VEGA 3 8GB 2400 Mhz Ram 130GB Boş Alanım Var
  13. evilmory

Yardım bu özellikler fortnite kaldırır mı?

Laptop Özellikleri: Ryzen 3 3250u 8GB 2400Mhz Ram Bu özellikler İle Fortnite da 1080P En Düşük Ve 1080P Orta Ayarlarda Kaç FPS Alırım? Akıcı Oynatır mı?
  14. evilmory

Bu Laptop Rainbow Six Seige i Kaldırır mı?

Laptop Özellikleri Ryzen 3 3250u 8gb 2400mhz ram Kaç fps alırım(tabi kaldırırsa)
  15. evilmory

Valorant Gece Pazarı Ne Zaman Tekrar Gelir?

Oyunu Bir Süre Bırakmıştım Bıraktığımda Gece Pazarı Vardı Tekrar Gelir mi?Gelirse Ne Zaman Gelir?
  16. evilmory

Yardım Steam de 70 TL Var Ne Yapmamı Önerirsiniz...

Steam De 70 TL Var Ya Bu Parayı Çoğaltıcam Yada Oyun Alacağım. Laptop Özellikleri: Ryzen 3 3250U 8GB 2400Mhz Ram Benim Tek Bildiğim Parayı Çoğaltma Yöntemi Bynogame den CSGO Silah Alıp Pazar da Daha Pahalıya Satmak. Başka Yöntemlerde Önerirseniz Sevinirim... Oyun Türü Farketmez Siz Önerin Ben...
  17. evilmory

Bu Laptop Valorant Kaç Fps Görür?

Soru Başlıkta Laptop Özellikleri: Ryzen 3 3250U Vega 3 8GB 2400Mhz Ram En yüksek Ve En Düşükte Kaç Fps Görür
  18. evilmory

Yardım Laptopumla Hangi Oyunları Oyniyabilirim?

Laptopumla Hangi Oyunları Oyniyabilirim? Laptop Özellikleri İntel İ5 5200U 2.20ghz Amd R5 M330 4+4 ddr3 1600Mhz 500gb HDD 240Gb SSD Hangi Oyunları Hangi Ayarlarda Kaç FPS Alabilirim? Şimdiden Herkese Teşekkürler.
  19. evilmory

Yardım Laptopum GTA5 Kaldırirmı?

Bu Laptop Gta5 Kaldırırmı? Laptop Özellikleri: İ5 5200u 2.20ghz AMD Radeon 5 M330 2GB 4+4 1600Mhz Ram Kaldırırsa Hangi Ayarlarda Kaç Fos Alabilirim?
Top Bottom