Arama sonuçları: *

1. evilmory

Yardım İş İçin Dizüstü bilgisayar Tavsiyesi

Ablam Yeni Avukat Oldu Ve Ona Bir Laptop Lazım Avukatlık Programları Kullanıyo Şuanda Aile Laptopunu(https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_81w1005utx-%C4%B1deapad-3-15-6-ryzen-3-3250u-2-6-8gb-ram-256gb-win-10-home-laptop-gri-1212207.html) Kullanıyor. Genellikle Bu Laptopu Ben Kullanıyordum...
  2. evilmory

Yardım Lenovo IdeaPad R7 5700U 5.5K Nasıl?

(Bu Konuyu 2. Açışım 1. De Sadece 1 Kışı Gorüdü) Herkese Merhaba. Laptop da Daha Çok Film İzlemek,Birazda CSGO,Valorant,GTA5 Oynamak İçin Kullanılcak. Bunları Yaparken Çok Isınır mı? Oyunlarda Hangi Ayarlada Kaç FPS Alabilirim? Ürün Linki...
  3. evilmory

Yardım Lenovo İdePad 5 Nasıl?

Herkese Merhaba. Laptop da Daha Çok Film İzlemek,Birazda CSGO,Valorant,GTA5 Oynamak İçin Kullanılcak. Bunları Yaparken Çok Isınır mı? Oyunlarda Hangi Ayarlada Kaç FPS Alabilirim? Ürün Linki...
  4. evilmory

Yardım HP Pavilion 15 EC1019NT İyi mi?

Herkese Merhaba Size Bir Kaç Sorum Olucak. Ben Laptopla Oyun(CSGO,VALORANT,GTA5 Vb.)Ve Küçük Çaplı Render Yapacağım. HP Pavilion 15 EC1019NT Modeli Bu Yapacağım Şeyler İçin Yeterli midir? Oyun Ve Render da Çok Isınır mı? Bataryası Film İzlerken Kaç Saat Götürür? Şimdiden Yardım Eden Herkese...
  5. evilmory

Yardım 7k - 8k Laptop önerir misiniz?

(Konuyu Sabah Açdım Ama Cevap Bulamadım) Herkese Merhaba 7k - 8k Arası Oyniyabilceğim(CSGO,Valorant,LoL,GTA5 Vb.),Küçük Çaplı Render Yapabilceğim Ve Çok Isınmayan Bir Laptop Arıyorum. Ekranı IPS Ve120Hz Veya 144Hz Olursa Güzel Olur. Beni En Az 4 Yıl İdare Etmesi Gerekiyor. Yardım Eden Hekese...
  6. evilmory

7k - 8k Laptop önerir misiniz?

Herkese Merhaba 7k - 8k Arası Oyun Oyniyabilceğim(CSGO,Valorant,LoL,GTA5 Vb.),Küçük Çaplı Render Yapabilceğim Ve Çok Isınmayan Bir Laptop Arıyorum. Ekranı IPS Ve120Hz Veya 144Hz Olursa Güzel Olur. Beni En Az 4 Yıl İdare Etmesi Gerekiyor. Yardım Eden Hekese Teşekkürler.
  7. evilmory

Hangi Laptop Daha İyidir?

Lenovo İdeapad Gaming 3(r5 4600h 1650 512gb) HP Pavilion 15 EC1019NT
  8. evilmory

Monster İyi Bir Markamı?

İlerde Laptop Almak İstiyorum Ve Monster Laptop lar F/P Youtube da Araştırırken Bazı Kişilerin 1 Yil Kullanımdan Sonra Laptopun Sorun Çıkardıklarını Söylediğini Duydum. Bu Doğrumu? Uzun Zamandır Monster Laptop Kullanan Kişiler Cevap Verirseniz Sevinirim
  9. evilmory

Laptopum la Hangi Oyunları Oyniyabilirim?

Laptopumun Özellikleri: İntel İ5 5200u Amd R5 M330 4GB Ram Bu Öelliklerle Hangi Oyunları Hangi Ayarlarla Oyniyabilirim?
Top Bottom