Arama sonuçları: *

1. damn2u

Samsung Galaxy A15 6/128 vs Samsung Galaxy M15

Öyle diyorsunuz da alacağınız ekstra şarj aleti ile birlikte Realme 10 fiyatını bulacaksınız zaten ve Realme içinden kendi şarj cihazı da çıkıyordu.
  2. damn2u

Samsung A55 vs Poco x6 pro

Honor 200 12/512 modeli dün kasım indirimleriyle 19500'e düşmüştü, takip ederseniz onu almanızı tavsiye ederim. Poco X6 Pro modeline bulaşmayın, çok fazla şikayet eden kullanıcısı var.
  3. damn2u

Samsung Galaxy A15 6/128 vs Samsung Galaxy M15

Realme 10 daha alınası f/p olarak. https://www.n11.com/urun/realme-10-8-gb-128-gb-realme-turkiye-garantili-37011075?magaza=tekcep&renk=siyah&dahili-hafiza=128-gb
  4. damn2u

🔥 DONANIM ARŞİVİ F/P FARE İNCELEMESİ: ZENITH PRO! 🚨

İyi ki ilk çıktığında Furylevel Z1 almışım.
  5. damn2u

🔥İndirim SSN SPORTS %40 İNDİRİM!!!!🔥🔥🔥

TV spor kanalı üyeliğinde indirim var sandım.
  6. damn2u

Kedim Bilgisayarımın Üstüne İşedi

Benim başıma gelseydi "eski kedim" olarak bahsederdim büyük ihtimalle. Ne kadar kedimi sevsem bile kumu varken başka bir yere tuvaletini yapmasını asla kabul edemem.
  7. damn2u

4070 Super Modelleri

25K PALIT GeForce RTX 4070 SUPER Dual https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=15187
  8. damn2u

Sata ssd oyunu yavaşlatır mı

Vatandan alınması zorunluysa bile bol m2 ssd yuvalı anakart değişimi şunlara para vermekten çok daha mantıklı olur.
  9. damn2u

Wİndows 11 24H2 kurulumu sonrası mikrofondan çok az ses gidiyor

24H2 temiz kurulum formatlı kullanıyorum, bende bir sıkıntı yok. Ayarlarınız altta ki ekran görüntüsünde ki gibi olmasına rağmen ses sorunu yaşıyorsanız problem Windows sürümünden değil başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir.
  10. damn2u

Oneplus 12 mı Vivo x100 pro mu

Doğru duymuşsunuz. Xiaomi cihazlara donanımsal direnç değişimi ile imei değişimi yapılabiliyor. Onun dışında İnfinix, Tecno, Nothing cihazlara yazılımsal imei atılabiliyor. Samsung Galaxy S23Ultra cihazına da server yolu ile imei yazılımı yapılabiliyor.
  11. damn2u

İncehesaptan aldığım powercolor 7900gre coil whine sorunu

Kutu ve içeriğe zarar vermediyseniz ve 14 günlük iade hakkınız geçmediyse iadenizi yapın, CW sorunundan hiç bahsetmeyin
  12. damn2u

Enpara kredi kartı vermiyor limit düşür diyor yardım

Bankalardan kendiliğinden limit artış teklifi gelmeden hiç başvuru yapıp riske girmeyin. Emin değilim ama Findeks notunuzu etkiliyor diye duymuştum olumsuz başvuru sonuçları.
  13. damn2u

S24 Ultra mı? İphone 15 pro max mi?

Genshin Impact oynayan birisi olarak sadece iPhone modellerine özel 120fps özelliği bile seçmem için yeterli olurdu.
  14. damn2u

Oneplus 12 mı Vivo x100 pro mu

Bu kadar para verecekseniz yakında gelecek modelleri bekleyin derim. Vivo X200 serisi ve Realme GT7 ilk aklıma gelenler mesela.
  15. damn2u

Arkadaşlar max 2000 Tl bütçem var hangi ekran kartı alınmalı 400w psum var

GTX1650 Super uygun bulursanız alın, yoksa GTX1060'a kadar düşüyor işiniz. Eski kartlarda Nvidia'dan şaşmayın.
  16. damn2u

S20fe mi s21 fe mi alınır

Bütçeniz yetiyorsa Nothing Phone 1 öneririm. https://www.hepsiburada.com/nothing-phone-1-128-gb-8-gb-ram-nothing-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00005EWDXV
  17. damn2u

Yardım CS2 7800x3d + 3080 ti düşük fps

O kadar FPS'i ne yapıyorsunuz? Yıllarca CS oynamış birisi olarak monitörün hertz seviyesine kilitli fps en iyi tercihti benim için.
  18. damn2u

🔥İndirim Viewsonic 31.5 240Hz 1ms Monitör 🔥5.499TL🔥(HB SATICI)

IPS olsa alınırdı, piksel falan sorun değil.
  19. damn2u

37999 TL POWERCOLOR HELLHOUND RX 7900 XTX

Pek sorun yaşamayan bir AMD kullanıcısı olarak 7900GRE üzeri bir parayı asla AMD'ye vermeye gönlüm el vermezdi açıkçası. Hatta 7900GRE seviyesinde bile biraz daha az performansı olsun ama sorunsuz olsun niyetiyle RTX4070 serisine bakardım büyük ihtimalle.
  20. damn2u

Vatan Hazır Sistem Alınır mı

Ben kasayı Corsair yapardım, hem kasa olarak hem psu olarak daha iyi. Ramler ileride isteniyorsa değiştirilir zaten. Şimdiden hayırlı olsun sisteminiz.
Top Bottom