Hüdaparın kendi sitesi, şu yazılanlara bakın ya aklım almıyor MHP nasıl böyle bir durumun içinde olabilir onu geçtim hüdaparla ittifak kuran bu iktidar nasıl ülkenin neredeyse yarısının oyunu alabiliyor gerçekten aklım almıyor.
Halkbankın şubesinin ordaki ATM Papara black kartımı yuttu.Kartı iptal edip yenisi alabilirim ama yutulan kartı almamın bir yolu varsa almayı tercih ederim.
Yutulan kartı almamın bir yolu var mı?
Daha önce hiç 4 tekerlekli kaykay sürmedim ama son 1 yıldır dikkatimi çekiyor.
Kaykay sürmeye başlamak istiyorum ama malum fiyatlar sıkıntılı daha önceden de sürmediğim için kaykay aldığımda sıkılırmıyım bilmiyorum.Önce ucuz bir kaykay almayı dusunuyodum ama onlar oyuncak kaykayı diye geçiyor...
Şuan nike sitede blazer 900tl alabilirim ama bazı sorularım var
air force kadar rahat mı
bilek kısmı çok sıkıyor mu(rahatsız eder mi)
sizin tecrübenize göre kaç yıl gider,iyi ve kötü özellikleri nelerdir?
Benim Gece Pazarıma 1400vp ye Yağmacı op geldi
Biraz Karasız Kaldım 300vp Vererek 1755vplik Başka Bir op Skin Alabilirim
Siz Hangi OP Skinlerini Seviyorsunuz?
Arkadaşımın Kendi Okulunda İtiraf Sayfası Yokmuş O da Bana Gelip Gel Açalım Dedi(ben farklı bir okuldayım)
Ben Açarsam Başıma Bir şey Gelir mi?
Gelirse Ne Gelebilir?
8. Sınıfa Gidiyorum
Sözel Gayet Güzel
Eskiden Fen Güzeldi 17d 3y Fln yapıyordum
Şimdi ise Yanlış Sayım Doğru Sayımdan Fazla
Fenle Alakalı Ne Önerirsiniz?
Astral Seyahatle Kabe ye Gidilebilirmi?
Ben Bu Soruyu Sosyal Medya da Komedi Sayfalarında Bir Kızın Nihat Hatipoğluna Sorduğu Soruyu Paylaştığı Zaman Görmüstüm.
Eskiden Astral Seyahatleri Araştırmıştım.
Benim Bildiğim Astral Sehayetle İstediğin Heryere Gidebiliyorsun.
Neden Nihat Hatipoğlu...
Ben bir 8.sınıf öğrencisiyim ve yaklaşık 2 ay sonra lgs ye gireceğim.Lgs bitince bir bilgisayar alma şansı kazanacağım.önümde iki seçenek var ve bu seçeneklerin bir iyi bir de kötü yanları var.
1. Seçenek=Lgs Bittikten Kısa Süre Sonra Pc Almak
2.Seçenek=Pc Fiyatlarının Düşmesini Ve Abimin...
Herkese Merhaba 8. Sınıf Ögrecisiyim Deneme Sınavlarım Matematik Hariç İyiyle Orta Seviye Arasında Gidip Geliyor.
Türkçe:17-19
İnklap:8-10
Din:9-10
İngilizce:8-10
Matematik:2-5
Fen:17-19
Hedefim Sözelden En Fazla 2 Yanlış
Fenden En Fazla 2 Yanlış
Matematikten 10 Net Yapsam Yeterlidir
Bu...
Direk Konuya Giriyorum.Mat Hariç Ortalama Diğer Derslerim İyi Ama Mattan Her Denemede 1-5 arası Netim Çıkıyor Şuana Kadar mattan 9 doğru 1 yanlış yaptım.Nasıl Kendimi Mattan Geliştirebilirim?