Arama sonuçları: *

1. evilmory

En iyi Translate sitesi?

Deneyimlerinizden yola çıkarak en iyi Translate sitesini önerebilir misiniz?
  2. evilmory

Hüdapar ile MHP nasıl bir araya gelebiliyor gerçekten anlamıyorum

Hüdaparın kendi sitesi, şu yazılanlara bakın ya aklım almıyor MHP nasıl böyle bir durumun içinde olabilir onu geçtim hüdaparla ittifak kuran bu iktidar nasıl ülkenin neredeyse yarısının oyunu alabiliyor gerçekten aklım almıyor.
  3. evilmory

Halkbank ATM'si kartımı yuttu

Halkbankın şubesinin ordaki ATM Papara black kartımı yuttu.Kartı iptal edip yenisi alabilirim ama yutulan kartı almamın bir yolu varsa almayı tercih ederim. Yutulan kartı almamın bir yolu var mı?
  4. evilmory

Kaykaya başlamayı düşünüyorum yardım lazım

Daha önce hiç 4 tekerlekli kaykay sürmedim ama son 1 yıldır dikkatimi çekiyor. Kaykay sürmeye başlamak istiyorum ama malum fiyatlar sıkıntılı daha önceden de sürmediğim için kaykay aldığımda sıkılırmıyım bilmiyorum.Önce ucuz bir kaykay almayı dusunuyodum ama onlar oyuncak kaykayı diye geçiyor...
  5. evilmory

Blazer Mid Alınır mı?

Şuan nike sitede blazer 900tl alabilirim ama bazı sorularım var air force kadar rahat mı bilek kısmı çok sıkıyor mu(rahatsız eder mi) sizin tecrübenize göre kaç yıl gider,iyi ve kötü özellikleri nelerdir?
  6. evilmory

Valorant da Hangi Operatör Skinlerini Seviyorsunuz

Benim Gece Pazarıma 1400vp ye Yağmacı op geldi Biraz Karasız Kaldım 300vp Vererek 1755vplik Başka Bir op Skin Alabilirim Siz Hangi OP Skinlerini Seviyorsunuz?
  7. evilmory

Okul İtiraf Sayfası Açsam Başıma En Fazla Ne Gelebilir?

Arkadaşımın Kendi Okulunda İtiraf Sayfası Yokmuş O da Bana Gelip Gel Açalım Dedi(ben farklı bir okuldayım) Ben Açarsam Başıma Bir şey Gelir mi? Gelirse Ne Gelebilir?
  8. evilmory

SMB VS ACEND Sizce Kim Alır?

Sizce Maçı Hangi Takım Kazanır? SMB Türk Takımı Acend Yabancı Ama İçinde 1 Türk Oyuncu Var Bazı Kişiler Sallıyor O yüzden Yazdım
  9. evilmory

8. Sınıf Fende Düşüş Var

8. Sınıfa Gidiyorum Sözel Gayet Güzel Eskiden Fen Güzeldi 17d 3y Fln yapıyordum Şimdi ise Yanlış Sayım Doğru Sayımdan Fazla Fenle Alakalı Ne Önerirsiniz?
  10. evilmory

Bu Konuyu Nereye Açıcağımı Bilmiyorum

Renderla İlgili Birşeyler Aaçıcağım Ama Konuyu Nereye Açıcağımı Bilmiyorum Renderla İlgili Sorumu Nereye Açmalıyım?
  11. evilmory

Steam Paramı Nasıl Çoğatabilirim?

Steam de 50TL Param Var Bu Parayı Nasıl Çoğatabilirim?
  12. evilmory

Astral Seyahetle Kabe ye Gidilirmi[TARTIŞMA]

Astral Seyahatle Kabe ye Gidilebilirmi? Ben Bu Soruyu Sosyal Medya da Komedi Sayfalarında Bir Kızın Nihat Hatipoğluna Sorduğu Soruyu Paylaştığı Zaman Görmüstüm. Eskiden Astral Seyahatleri Araştırmıştım. Benim Bildiğim Astral Sehayetle İstediğin Heryere Gidebiliyorsun. Neden Nihat Hatipoğlu...
  13. evilmory

Ne Yapcağımı Bilmiyorum(Beklemelimiyim Yoksa Almalımıyım)

Ben bir 8.sınıf öğrencisiyim ve yaklaşık 2 ay sonra lgs ye gireceğim.Lgs bitince bir bilgisayar alma şansı kazanacağım.önümde iki seçenek var ve bu seçeneklerin bir iyi bir de kötü yanları var. 1. Seçenek=Lgs Bittikten Kısa Süre Sonra Pc Almak 2.Seçenek=Pc Fiyatlarının Düşmesini Ve Abimin...
  14. evilmory

Vaka Sayilari Böyle Giderse Tekrar Karantina Olurmu.

Soru Başlıkta.
  15. evilmory

2021 25 Mart Korona Tablosu Niye Paylaşilmiyor?

2021 25 Mart Korona Tablosu Niye Paylaşilmiyor? Sizce Neden Paylaşılmadı?
  16. evilmory

(8. Sınıf)Deneme Sınavlarında Kendimi Nasil Gelistirebilirim?

Herkese Merhaba 8. Sınıf Ögrecisiyim Deneme Sınavlarım Matematik Hariç İyiyle Orta Seviye Arasında Gidip Geliyor. Türkçe:17-19 İnklap:8-10 Din:9-10 İngilizce:8-10 Matematik:2-5 Fen:17-19 Hedefim Sözelden En Fazla 2 Yanlış Fenden En Fazla 2 Yanlış Matematikten 10 Net Yapsam Yeterlidir Bu...
  17. evilmory

Vaka Sayisi 16.750 lilerde!!!

Vaka Sayısı 16.750 lilerde Sizce Bu Artış Okulların Açılmasından Dolayımı Mı Oldu? Sizin Bu Konu Hakkındaki Görüşleriniz Nedir?
  18. evilmory

LGS Ögrencisiyim Matematigimi Nasıl Geliştirebilirim?

Direk Konuya Giriyorum.Mat Hariç Ortalama Diğer Derslerim İyi Ama Mattan Her Denemede 1-5 arası Netim Çıkıyor Şuana Kadar mattan 9 doğru 1 yanlış yaptım.Nasıl Kendimi Mattan Geliştirebilirim?
  19. evilmory

Forumda Lig Sistemi Nasıl İlerliyor

Forumda Yeni sayılırım Ve Lig Lerin olduğunu Farkettim. Ne Olunca Hangi Lig Oluyor? Anlatırsanız Sevinirim
Top Bottom