Arama sonuçları: *

1. Sir Alex Ferguson

Sizce Hangi Seçenek?

Steamde bu üç seçenekten birini alacağım ama kararsız kaldım size danışmak istedim. Cüzdanda 30TL var. Ek olarak Arkham Knight oyununu sistemim kaldırmıyor o yüzden onu oynamayacağım ama Arkham Asylum ve Arkham City'nin toplam fiyatı neredeyse paketle aynı olduğu için paketi alıyorum.
  2. Sir Alex Ferguson

APU Sistem FIFA Online 4 kaldırır mı?

İşlemci: i3 1005G1 Ekran Kartı: Dahili RAM: 8 GB FIFA Online 4 kaldırır mı? Kaldırırsa kaç FPS alabilir? Şimdiden teşekkürler.
  3. Sir Alex Ferguson

Steam Sepetim Nasıl?

Sepete ekleme veya çıkarma yapayım mı? Şuan hesapta 16 TL var 5 veya 10 TL atmamı tavsiye eder misiniz?
  4. Sir Alex Ferguson

Steam Toplulukta Yama ve Modlar Güvenilir Mi?

Steamcommunity'de Mod veya yamaya abone ol dediğimde virüs bulaşma ihtimali varmı?
  5. Sir Alex Ferguson

Steam'de 16 TL'ye Ne Alınır

Steamde 16,17 TL var HOİ4 almayı planlıyorum sizce ne almalıyım? Bu arada HOİ4 zor mu? EDİT: HOİ4 aldım tavsiye edenlere teşekkür ederim
  6. Sir Alex Ferguson

Öneri Steam 7.71 TL Oyun Önerileri

Steamde Portal ve Half Life serisi aldım ek olarak Warband da var. Sistemim İ3 1005G1 8 GB Ram dahili erkran kartlı sistem. Ne önerirsiniz?
  7. Sir Alex Ferguson

M&B Warband için Ekstra Modlar

Steam indiriminde 7,50 TL'ye M&B WARBAND aldım oyunu daha da güzel yapacak mod tavsiyeleriniz varmıdır?
  8. Sir Alex Ferguson

20 TL'ye Oyun Önerisi

Steamde 20TL ve altına ne alabilirim sizce? Sistemim: 8GRam,İ31005G1 İntel UHD Graphics(3000 serisi olabilir) 250GBSSD Ben Portal veya Mount Blade Warband(indirime girerse) gibi oyunlar almayı düşünüyorum sizin düşünceleriniz nelerdir?
Top Bottom