Arama sonuçları: *

1. evilmory

Öneri Dönüştürücü Önerir misiniz

sizden istediklerim 1.hdmi to vga 2.usb ethernet çevirici 3.usb çoğaltıcı önerilerinizi bekliyorum
  2. evilmory

Capslock acikken kucuk yazio

Normalde capslock acikken buyuk yazar kapaliyken kucuk yazar bende tam tersi.nasıl boyle yaptigimi bilmiyorum. Nasil duzeltirim
  3. evilmory

Yardım Valorantdan Çıkınca Windows Donuyor

Bugün Başıma İki Kere Geldi Normal Valorant Oynuyordum Sonra Valoranttan Çıkınca Windows Komple Dondu Laptopun Güç Tuşuna Bastım Kapandıktan Sonra Tekrar Güç Tuşuna Bastım Bu Sefer Siyah Ekran Verdi Siyah Ekranı İlkinde Biraz Bekledikten Sonra Windows Uyarı Verdi Ve Laptopu Yeniden Başlattı...
  4. evilmory

Bu Laptop R6 da Kaç Derece Isınır?

Laptop Link: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ıdeapad-3-15-6-ryzen-3-3250u-2-6-8gb-ram-256gb-fhd-win-10-laptop-gri-81w1005utx-1212207.html Bu Laptop Rainbow Six Seige de En Düşük Ayarlarda Kaç Derece Ve Kaç FPS Görür? Soğutucu Almam Gerekir mi? Valorantta 50 55 derece alıyor.
  5. evilmory

Bu Laptop Kaç Para Eder?

Öncelikle Herkese Merhaba Laptopumun Ekranı Sizlere Ömür.Patladı Ve Tamir Etmesi 1k Üstünde.Bataryasi En Fazla 30dk Dayanir. Sadece Kasası Çalışıyor. Laptop Özellikleri: İntel İ5 5200U 2core 4Tehread 2.20ghz Amd R5 M330 2GB VRAM 4GB Ddr3 1600Mhz Ram 512GB Harddisk Şuan Bir Aile Dostu 500Tl...
  6. evilmory

(Laptop)1650 ile 1650ti Arasında Çok Fark Varmı

Soru Başlikta
  7. evilmory

Laptobumumun Ekran Kısminda Sorun Var

Laptobu ortalama 5 yıldır kullanıyorum son 1 haftada bu sorunla karşılaştım.2-3 Gün Önce Bu Kadar Büyük Degildi Bugun Baktigimda Dahada Buyümuş.Laptobun Kapağini Hep Açik Tutmaya Özen Göstermeye Çalisiyorum.(Aile Laptobu) Nasıl Yaparım? Tamire Versem Kaç TL Tutar? Şimdiden Yardım eden Herkese...
  8. evilmory

Laptobumla İlgili Bir Kaç Sorum Var.

Herkese Merhaba Normade Haziran Ayında Masaüstü Pc Alcaktım Ama Malum Fiyatları Çok Arttı Benimde Aklıma Eski Laptopubumu Fiyatlar Düşene Kadar Güçlendirip Kullanmak Geldi. Laptopun Özellileri: İntel İ5 5200U Amd Radeon R5 M330 4GB ddr3 1600mhz 500GB HDD 480GB SATA SSD Takmayı Ve Ya 4GB ddr3...
  9. evilmory

Bu Laptopla Hangi Oyunalrı Oyniyabilirim?

Elimde İ5 5200u Amd Radeon R5 M330 2gb 4+4 ddr3 1600mhz Laptop var Hangi Oyunları Hangi Ayarlarda Oyniyabilirim? (Csgo,valorant ve lol dışında)
  10. evilmory

Laptopda 4+4 Ram mi 4+8 mi?

Şuan Kullandığım Laptop 4gb ddr3 1600mhz Rami Var Ve Yükseltmek İstiyorum. 4+4 ile 4+8 arasında Kaç fps fark vardır?
  11. evilmory

Laptopumu Yükseltmek İstiyorum

Normalde Masaüstü Alicaktım Ama Malesef Fiyatları Çok Arttı Bende Laptopumu Yükseltmek Aklıma Geldi.Yardimci Olursanız Sevinirim. Bütçem:250-750 Laptop Özellikeri: İntel İ5 5200u Amd Radeon R5 M330 2GB 4GB ddr3 1600mhz Ram 500gb HDD
  12. evilmory

Laptopda vega 8 hangi ekran kartina esit?

Laptop da olan vega8 ekran kartı hangi ekran kartına eşit?
  13. evilmory

Laptopuma Ssd Veya M2 Ssd Tabilirmiyim?

Laptopuma Ssd Veya M2 Ssd Tabilirmiyim?
Top Bottom