Arama sonuçları: *

1. Teğğmen

Modem kurulum problemi

İnternet yok. Herşeyi doğru girdim
  2. Teğğmen

Modem kurulum problemi

Ev internetim türk Telekom ama Vodafone h300s modemi bağlamak istiyorum. Bı turlu tanımlayamadim. Yardımcı olabilecek var mı dostlar. Wifiye bağlanıyorum ama internet yok. Modem de tüm ışıklar yeşil yanıyor.
  3. Teğğmen

Gigabyte b450m h2 SSD uyumu

adamsın
  4. Teğğmen

Gigabyte b450m h2 SSD uyumu

B450 m s2h anakartima nv2 pcıe 4.0 nvme. M.2 ssd aldım acaba uyumlu olur mu. Yardımcı olursanız çok sevinirim
  5. Teğğmen

1000 ₺ mouse önerisi

Logitech G502 Hero al kafan kulağın rahat etsin
  6. Teğğmen

arctis 1 alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/razer-kraken-tournament-edition-7-1-oyuncu-kulakligi-yesil-p-HBV00000IWKNG?magaza=birdepo&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.54.8
  7. Teğğmen

arctis 1 alınır mı ?

Kardeşim oyun için düşünüyorsan arctis 7 den aşağısını önermiyorum. Müzik için ideal ama oyun için o para verilmez.
  8. Teğğmen

Bu laptop hangi oyunları kaldırır

Kardeşim sadece film izlersin ötesini bekleme.
  9. Teğğmen

Airpods replika uyumu ?

Beyler Orijinal airpods pro kulaklığımin şarj kutusunu kaybettim. Kulaklıklar duruyor. Replika bir airpods pro alırsam kulaklıklar şarj olur mu veya bağlantı problemi yaşar mıyım ?
  10. Teğğmen

Samsung odyssey g5 bilgi ?

Ne önerirsin peki kardeşim 27 inç olarak. Bütçem 2700 en fazla.
  11. Teğğmen

Samsung odyssey g5 bilgi ?

Arkadaşlar Samsung odyssey g5 27 inç almayı düşünüyorum bugün. Monitör hakkında bilgisi olan var mı alınır mı ?
  12. Teğğmen

2k 27 inç Monitör Öneri ( Seri destek )

2k çözünürlük de 27 inç monitör ne önerirsiniz arkadaşlar.
  13. Teğğmen

Windows hizmetine bağlanılamadı sorunu

Şöyle bi hata veriyor. Yönetici olarak çalıştır olmuyor. Görev yöneticisi açılmıyor. Temel uygulamalar açılmıyor word , sistem geri yükleme felan. Nasıl düzeltebilirim acil destek.
  14. Teğğmen

Ekran kartı öneri AMD - Nvdia

Palit hakkinda pek bilgim yok Soğutma olarak nasıl.
  15. Teğğmen

Hangi marka kardeşim. Gigabyte veya Asus rog strix var aklımda
  16. Teğğmen

F/p ekran kartı ne önerirsiniz beyler. GTX 1650 üzeri arıyorum. AMD tabanlı da olabilir. Bütçe 2000- 3500 İşlemci ryzen 5 3600 Ram 16 GB 3200 MHz
Top Bottom