Arama sonuçları: *

1. Felixlennor

Kule Tipi Soğutucu Önerileri

Snowman T6 Ultra öneririm.Montajı zorlayabilir ancak soğutma açısından çok başarılı.
  2. Felixlennor

Mining vergi sorunsalı

Vergi kaçakçılığı söz konusu değil amacım sadece bilgilenmek.Bu konu hakkında pek kaynak göremedim.Eğer bu kazanç vergilendiriliyorsa nasıl vergilendiriliyor?
  3. Felixlennor

Mining vergi sorunsalı

Merhaba arkadaşlar, Malumunuz kripto para için vergi konusu dönüyor etrafta ancak tam kesinleşmiş bir şey yok. Vergi çıkarsa mining getirisini binance üzerinden Papara'ya aktardığımızda veya Papara üzerinden kredi kartına aktarıldığı zaman vergi alırlar mı?
  4. Felixlennor

MSI RX 5700XT MECH OC BIOS SORUNU

Merhaba arkadaşlar MSI RX 5700XT Mech OC ekran kartına sahibim ancak hem görüntüde hem de mining yaparken stabilite sorunları yaşıyorum. Bunun sebebide stok BIOS kaydetmeyi unuttum ve farklı bir BIOS kullanıyorum. Servis ile iletişime geçtim ancak verdikleri BIOS sorunumu çözmedi.Ayrıca...
  5. Felixlennor

İtopya kargo sorunu

29 martta hazır gaming pc siparişi verdim virüs sebebiyle 7 iş günü içerisinde yollayacaklarını söylediler şuan 5 gün oldu hala bekliyorum.Umarım pazartesi gönderilir ve ayrıca sadece ben şikayetçi değilim bir çok müşterinin siparişi kargolanmamış.İtopya bütün kargoları tek bir günde mi yolluyor...
Top Bottom