Arama sonuçları: *

1. qabrieL

Corsair 650W Carbide SPEC-DELTA RGB KASADA ÇOK SORUN YAŞIYORUM

Öncelikle sistemi DA'nın İncehesapta çıkardığı hazır sistem olarak aldım. Kasaya fazla dikkat etmedim ve kötü olmadığını da biliyorum açıkçası. Kasa hakkında bir kaç sorunum yaşıyorum; 1- Aldıktan sonra farkettim ki ne kadar önemsiz olsa da hiç bir Corsair driver'ı ile kasa ışıklarını kontrol...
  2. qabrieL

Corsai̇r Spec Delta Rgb Kontrolü

nasıl ayarlayabilirim?
  3. qabrieL

Forza Horizon 5 Bbllek şu olamaz written hatası

Forza Horizon 5'e girerken belleğe başvuruldu, şu olamaz written hatası alıyorum ve oyun kapanıyor. Bilgisayarı yeni aldım ve forumlardaki çözümler de işe yaramadı. Bellek düşük mhz'de geldiği için bios'tan profil 1'e yani ramin max verebildiği mhz'e aldım o yüzden olma ihtimali var mı? Nasıl...
  4. qabrieL

Tosladaki̇ Parayı Nasıl Papara'ya Aktarabi̇li̇ri̇m?

Tosla'da login ve davetten birikmiş 35₺ param var fakat banka hesabımdan toslaya para atamıyorum yaş dolayısı ile. Papara hesabından atmak isteyince en az 10₺ atabilirsiniz diyor. Tosla doğrulama için 1₺ istiyor bunu nasıl çözerim?
  5. qabrieL

Minecraft Ekran Kartımı Görmüyor

Hocam öyle yaptım fakat olmadı, minecraft sembolü de resimsiz olarak gözüküyor zaten. Discord bırakır mısınız beraber bakalım.
  6. qabrieL

Yukarıda yazdığım gibi, yaptım fakat gelmedi.
  7. qabrieL

Oyun, denetim masasından yüksek performanslı nvidia işlemcisi seçili olduğu halde hala işlemcinin kartıyla çalıştırmakta gayret gösteriyor. Ekte belirttiğim gibi işlemci kartı gözüküyor.
  8. qabrieL

Nvidia NIS Teknolojisi Gözükmüyor!

950M i7 4720 8 Ram - En Düşük Ayar 1366 x 768 150 200 Fps veriyor bana.
  9. qabrieL

Ryzen 5 5600X Soğutucu

Sizin işlemcinizde bu fanı kullanıp memnun olan bir kullanıcının yorumu ektedir. R7 2700x'te kullanıpta memnun olanlarda mevcut. Daha düşük bir sistem olsa f/p kule tipi fan iş görür fakat bu sisteme yetersiz kalabilir. Çok abartmaya gerek yok R9 kullanmıyorsunuz ne de olsa. Linkteki ürün...
  10. qabrieL

Ekran kartıma ne kadar termal macun sıkmalıyım?

Taşırmamaya özen gösterirseniz daha sağlıklı olur sizin için ve boyut açısından ekteki görsel size yardımcı olabilir.
  11. qabrieL

Ryzen 5 5600X Soğutucu

Çok abartmaya gerek yok R9 işlemciye sahip değilsiniz ne de olsa. Daha düşük sistemlere kule tipi fan öneririm fakat size yetersiz gelebilir, ekteki ürün işinizi görür. Bu ürün ile R7 2700x soğutanlar vs. var ekte gördüğünüz kullanıcı yorumu da sizin için yeterlidir...
  12. qabrieL

Ekran kartıma ne kadar termal macun sıkmalıyım?

Macun iyi sanırım Cooler Master, Corsair gibi markaların macunları kaliteli oluyor. Miktar olarak 1 bilemedin 2 gram macunu X şeklinde sürüp bir kredi kartı vs. yardımı ile yukarıdan aşağıya doğru olmak şartıyla yayabilirsin. Kaliteli macun kullanıma bağlı olmak suretiyle 1 yıl civarı götürür seni.
  13. qabrieL

Ben çok olmasam da memnunum, çoğu işimi hallediyor ismi olan bazı oyunları oynatıyor (Forza 4, Gta5 gibi) ama yine de değişmek şart.
  14. qabrieL

Laptoplarda kullanıma kapalı diyorlar, o yüzden bizde gözükmüyormuş galiba.
  15. qabrieL

Destekleyen kartlar arasında mevcut.
  16. qabrieL

Ekran kartım GTX 950M ve güncel driver kullanıyorum. Bilen vardır bu kart sadece laptoplarda mevcut, kısaca laptop kullanıyorum. Özelliğin laptoplarda kullanıma kapalı olduğunu söyleyenler vs. var fakat bazı kullanıcılar harici monitör takarsak bu özelliği kullanabileceğimizden bahsetmiş, bu...
  17. qabrieL

ANA KARTIMIN HDD SLOTUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM

1641359797 Şuanlık slot olup olmadığını öğrensem yeterli. 1641359934 Bende öyle düşünüyordum ama ram slotum 2, laptop olduğu için bu beni şaşırttı belki hdd portu da vardır diye düşündüm 🤷‍♂️ açıkçası aparatla uğraşmak istemiyorum ve büyük ihtimalle kendim takamam.
  18. qabrieL

ANA KARTIMIN HDD SLOTUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM

Asus x550j (laptop) bilgisayarımı 5 yıl önce aldım. İlk başlarda depolama sıkıntısı yaşamıyordum fakat şuan yaşıyorum bu yüzden ek depolama almam gerek fakat 1tb fazla gelebilir. Şuan elimde takılı 500gb hard disk var ek olarak ilave bi 500gb hard disk daha takmak istiyorum ama slotunu...
Top Bottom