Arama sonuçları: *

1. BatuhanKLC

Acer Nitro 5 A515-46 Laptop İncelemesi (RTX 3070TI - R76800H)

Biliyorsunuz Abdullah'ın da sıklıkla önerdiği ve incelediği bir laptoptu kendisi. Aynı zamanda benim editörümün laptopuydu (de bir önceki nesil) konuya fazlasıyla hakimdim bundan dolayı uzun süredir ben de öneriyordum. İnceleme günü geldi çattı. Linki bıraktım muhtemelen piyasanın en detaylı...
  2. BatuhanKLC

Casper Excalibur G870 i712650 v RTX 3060 Performans-Sıcaklıklar-Detaylı İnceleme

Forumlarda ModArt'ın incelmesinden sonra sıklıkla önerilen Casper Excalibur'un Yeni kasası G870 i aldım ve inceledim Buraya birkaç artı ve eksi bırakacağım geri kalan tüm detaylar videoda ; Artıları ; Kasa kalitesi Ekran- Ekran parlaklığı GPU sıcaklığı Eksileri; CPU Sıcaklığı Kalitesiz...
  3. BatuhanKLC

ASUS TUF Gaming A15 Laptop İncelemesi - RTX 4060 R7 7735HS

Forum sağolsun ben de laptopu 24.500 TL civarından alanlardan birisiyim , 2022 versiyonu inceleyip beğenmemiştim hatta çok sert eleştirmiştim hatırlarsanız . Bu versiyonda eleştirdiğim birçok şeyi revize etmişler fakat SICAKLIK hariç. 2023 TUF AMD işlemci seriler de ciddi sıcak ve sesli...
  4. BatuhanKLC

Asus Tuf A15 R7 6800H Rtx 3050 Laptop İncelemesi - Oyun testleri

Bu aralar forumlarda sürekli 15-20 k arası laptop önerisi görüyorum sürekli . Bu da tam üstüne denk geldi . Videoyu izlemeye vakti olmayanlar için birkaç bir şey yazayım . Laptop SICAK çalışıyor. Askeri dayanıklılık olayı masal . Perfomansı fena değil . Fiyatını hak etmiyor. Videoyu çektiğimde...
  5. BatuhanKLC

Acer Extensa 15 215-22 5000 TL bandında en iyi laptop

Geçen hafta Vatan bilgisayardan çok iyi fiyatla almış olduğum Acer Extensa 15 215-22 model laptopun incelemesini yaptım. Laptopu 4500 Liraya almıştım , Öne çıkan özellikleri şu şekilde; Full HD IPS mat 15.6 ınc ekran 8 GB ram 250 GB Gen 3 M2 ssd Bu fiyat bandından 16.40 dolar kurunda çok çok...
Top Bottom