Arama sonuçları: *

1. BatuhanKLC

Modart M9 vs Sinerji Freya ( 12400f ,3060 ti vs 5600, 6700)

Kendi fikirlerim eksiksiz bir şekilde videoda mevcut . Bu durumda ya da bu gibi durumlarda sizin tercihiniz hangisi olurdu ? Sizce AMD Radeon mu? Nvdia mı ? Intel mi AMD mi ? Dlss mi fsr mi ? Olumlu olumsuz tüm öneri ve eleştirilere açığım keyifli seyirler !
  2. BatuhanKLC

Sinerji Freya 11.500 TL ye Alınabilecek En iyi Sistem. R5 5600 v Radeon 6700

Dostlarım direk linki bıraktım . Abdullah ile aynı gün paylaşılmıştı sistem , sistemi kaçıranlar ya da alamayanlar için fiyatı çok iyiydi. 11.500 TL ye R5 5600 ve Radeon 6700 barındıran çok uygun fiyatlı bir sistem çıkarmıştı Sinerji. Değerlendirdim , paylaştım . Aldım - aldırdım ve incelemesi...
  3. BatuhanKLC

ModArt m9 Sistem İnceleme - Sistemi Aldıktan Sonra Yapılması Gerekenler

Direk videoyu bıraktım ama bu videodaki 5-6 dakikalık kısmı tüm yeni alınmış ya da ikinci el alınmış bilgisayarlar için izleyebilirsiniz. Tüm sistemler için geçerli . Pc yi aldığınızda yapmanız gerekenler mevcut. Tüm sistemler için geçerli Daha sonrasında test etmeniz gereken programlar ve...
  4. BatuhanKLC

İtopya Mağazadan Hazır Sistem Nasıl Alınır Tüm Detaylar

Ankara itopya mağazasından hazır sistem nasıl alınır tüm detayları içeren videom ile karşınızdayım . Mağazadan sistem alırken sistem nasıl işliyor? Mağazadan sistem alırken özelleştirme yapılabiliyor mu ? Mağazadan sistem alırken özelleştirmeler internet fiyatı ile aynı mı ? En fazla ne...
  5. BatuhanKLC

Rtx 3050 ve i3 10105F Oyun testleri

Sistemi satın aldık , montajını yaptık , gerekli programları kurduk ve sıra geldi oyun testlerine. Ne performans veriyor , darboğaz oluşuyor mu ? gibi tüm soruların cevabı videoda , Oyunları elimden geldiğince uzun tutmaya çalışıyorum ki gerçek fps değerlerini ve sıcaklıkları görebilesiniz diye...
  6. BatuhanKLC

Vatan bilgisayar 8.800TL Rtx3050 sistem Montaj ve yapılması gerekenler

Sistemi montaj hizmeti olmadan satın aldım , 0 dan kendim montajladım , kasa arkası kablo yönetimini yaptım , windows kurup ,0 ya da 2. el fark etmez , sistem satın aldığınızda yapılması gerekenleri anlattım . Yakında da performans testi ile karşınızda olacağım . Umarım beğenirsiniz , tüm istek...
Top Bottom