Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Akbank Chip Para Sorunu

Dostlar merhaba. Akbank banka kartımda 300 Tl chip para var. Hangi akbank üye işyeri olan bir yere girsem yetersiz chip para hatası veriyor. Bu sorunun nedeni nedir acaba ? Basit bir şeyse müşteri hizmetlerini aramak istemiyorum.
  2. SemihÖzdoğdu

Akbank davet kodu chip para gelmedi?

Merhabalar bir yakınımdan aldığım davet kodu ile akbank müşteri oldum. Kartım geldi vs ancak hala davet koduyla gelen chip para hesabıma tanımlanmadı. Davet kodunu aldığım yakınıma chip para tanımlandı. Herhangi bir şartı var da ben mi bilmiyorum chip paranın gelmesi için ? Akbank kartla...
  3. SemihÖzdoğdu

Nays hesabı Pokusla doğrulanır mı ?

Dostlar fastpay'de blokem olduğu için hesabımı doğrulayamıyorum. Pokus, paycell veya benzeri uygulamalardan hangisiyle doğrulama yapılabilir ? Veya bu uygulamalarla yapılıyor mu doğrulama işlemi ?
  4. SemihÖzdoğdu

FastPay sim kart blokesi nasıl kaldırılır ?

Dostlar hesap doğrulamak için FastPay indirdim. Önceden hesabım vardı zaten ancak giriş yapmaya çalıştığımda sürekli sim kartınız bloke olmuştur hatası veriyor. Müşteri hizmetlerini aradım mobildeniz uygulamasını indirip müşteri olursanız, blokenizi kaldırabilirsiniz cevabını aldım. Mobil...
  5. SemihÖzdoğdu

Bankayı arayıp taksit sayısını arttırabilir miyim ?

Dostlar taksit sayıları sanırım sitelerin hepsinde en fazla 12 taksit. O taksit'i yaptırdıktan sonra bankayı arayıp 12 taksit daha ekletebilir miyim ? Veya tek çekim yapıp, yapılandırıp 24 taksit yaptırabilir miyim ? Vade farkının ne kadar geleceğini tahmin edebiliyorum. Yapılıyor mu bu...
  6. SemihÖzdoğdu

Gardropsta'ki parayı Paparaya Gönderebilir miyim ?

Dostlar gardrops hesabında bir miktar para var ürün satışından dolayı.Bu parayı çekmek istiyorum ancak banka kartım başka hesapta kayıtlı silinmiyor. Parayı Paparaya gönderebilir miyim ? Bu Akbank ziraat bankalarının paparaya özel ibanları falan var oraya göndersem para gelir mi ?
  7. SemihÖzdoğdu

Papara ile Netflix alma

Arkadaşlar papara ile netflixteki premium planı alınca 10 tl mi geri veriyor yarısınımı geri veriyor ? Yazıdan %50 geri veriyor anladım ben yardımcı olurasanız sevinirim. Üyelik ücretinin yarısı bizden. Her ay 10 TL kazanabilirsin. Bu program Haziran 2021 sonuna kadar devam edecek. Dizi & Film...
  8. SemihÖzdoğdu

İninal ile netflix almak ?

Arkadaşlar şuan ki boş kartımla almayı deniyorum ama yeterli bakiye bulunamadı diyor son ekranda.Yarın gidip başka ininal alıp içine 5 tl yüklesem premium planı satın alabilirmiyim ? vpn ile girip 3 ay veya 1 ay ücretsiz olanı alacağım.
  9. SemihÖzdoğdu

İninal ile amazon prime alıp iptal etme ?

Arkadaşlar ininal kartım vardı boşta içinde para yoktu.İçinden discord nitro, spotify, amazon prime aldım.Bir kişiye abone oldum :D.Bir sıkıntı çıkarmı üyelik iptal etmesem vs ?
Top Bottom