Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Debriyaj dipte takılı kaldı

Dostlar merhaba. Araç caravelle 6 ileri. Yaklaşık 2 2.5 aydır yatıyor araba. Bugün çevre yolunda 140 ile giderken 6. vitese atmak için debriyaja bastım ama 6ya geçmedi vitesin yolu yokmuş gibi. Sonra ayağımı debriyajdan çekip tekrar basmak istedim ama bir baktım dipte kalmış. Zorlamadım çektim...
  2. SemihÖzdoğdu

Ön paneli ezik araba alınır mı ?

Dostlar merhaba. Bir araç bakıyoruz aracın ekspertiz raporunda alt taban sacı ezik, ön panel ezik sağ bağlantı ucu kırık yazıyor. Araçta kaput, airbagler orjinal. Sol ve sağ ön çamurluklar boyalı. Değişen değil. Bu dediklerim sizce alınmasına engel bir durum mu ? Ön paneli ve taban sacını...
  3. SemihÖzdoğdu

Araç Bakımları Yapıldığı Halde Çok Konforsuz

Yahu dostlar gün boyu sanayideydik. 4 Tane lastik aldık. Alt tablalar, rot başı, rot mili, z rotlar hepsi değişti. Araç hala aşırı konforsuz. Tüm çukurları hissettiriyor. Sanki tüm gövde giriyor çukura. Araç Renault Megane 3. 205/60/16 lastik ebatı. Uçan halı beklemiyorum ancak başka bir megan...
  4. SemihÖzdoğdu

Ön Salıncak Kaç Binde Değişmeli ?

Dostlar araç megan 3. Her çukurda takur tukur ses geliyordu. Ön düzenciye girdik .Lastikleri, z rotları, rot başları vs değiştirdik. Birde ön tabla (salıncak) değişiyor. Bu parça normalde kaç binde değişmeli ? Birde aracın konforuna etkisi var öyle değil mi ? 1649502600 @Denizgezen
  5. SemihÖzdoğdu

Dizel Motor 6000 devir çevirebilir mi ?

Dostlar OTOPARK.com'un videosunu izlerken bir şey dikkatimi çekti. Araç 3.0 V6 Citroen C6. Dizel motor(lar) bu kadar devir çevirebiliyor mu ? Nerdeyse 6500 devire kadar çeviriyor. Ve ilk 3 vites 6 bine kadar geliyor. Ayrıca bunun anlık olarak olması zararlı mı ?
  6. SemihÖzdoğdu

Primacy 4 vs Premium Contact 6

Dostlar şu iki lastik arasında 2 3 haftadır düşünüyoruz. Artık kullanıcı deneyimli birilerinden fikir almak istiyoruz. 😃 Lastik ebatı 205/55/16. İstediğimiz şeylerin başında konfor var. Tabii yol tutuşta eksik olamaması lazım. Hangisini önerirsiniz ? - Bir de 55/16 ile 60/16 arasında çok...
  7. SemihÖzdoğdu

Tramer Kaydının kaç Km'de Yazıldığını Nasıl Öğrenebilirim ?

Dostlar aracın tramer kaydı sorguladığımız da sadece tarih yazıyor biliyorsunuz. Ben tramer kaydının kaç km'de yazıldığını öğrenmek istiyorum ? Böyle bir şey mevcut mu ? Mesaj göndererek vs.
  8. SemihÖzdoğdu

400.000 TL Araba Önerisi

Dostlar şu anda megan 3 var elimizde.Bu fiyatta en mantıklı tercih megan 4 icon paket gibi gözüküyor. Var mı sizin bir öneriniz ? Km max 80 binde olmalı diye tercih yapıyoruz.Alıp en az 150 bine kadar binmeyi düşünüyoruz.Sizin öneriniz nelerdir ?
  9. SemihÖzdoğdu

Triger Seti Ne zaman Değişmeli ?

Dostlar her haber kaynağında 50 k 80 k arasında değiştirin diyorlar ancak kaç yılda bir olacağı konusunda bir bilgi yok. Araç 43 binde Accent Era 2009 yılından beri triger bakımları vs yapılmadı.Artık değişme zamanı geldi mi sizce ? Yıldan dolayı eskime, yıpranma olabiliceğinden dolayı...
  10. SemihÖzdoğdu

Benzinli Araca Etanol Nasıl Koyulur ?

Dostlar etanol ile benzin karıştırma nasıl oluyor ? Normal yakıtın üstüne etanol mü konuluyor tam hakim değilim bu konulara.Bir de metanol ile arasında ki fark nedir ?
  11. SemihÖzdoğdu

Taksiciler Arabayı Kaç Bin Devirde Kullanıyor ?

Arkadaşlar taksicilerin bu kadar yüksek km yapması sanırım motoru çok zorlamadan,aşındırmadan ( yüksek devir çevirmeden ) kullanmalarından kaynaklanıyor sanırım. Taksiciler benzinli arabayı örnek verirsek kaç bin devirde vites değiştiriyor ortalama ? Yeri gelince yüksek çeviriyorlardır elbette...
  12. SemihÖzdoğdu

Accent Era Çalıştırırken Alttan Gelen Boğuk Ses

Arkadaşlar araç ortalama 1 gün çalışmadığında böyle motor sesi haricinde farklı bir ses geliyor alttan mı motordan mı bilemiyorum.Soğukta biraz daha belli oluyor ancak sıcaktada yaptığını hatırlıyorum. Seste bir değişiklik olduğuna eminim son 1 2 aydır bu şekil de çalışıyor genelde. Nereden...
  13. SemihÖzdoğdu

120.000 TL ARABA ÖNERİSİ

Arkadaşlar yakın bir tanıdığımıza araba bakıyoruz.Bütçeleri 100 120 bin arası. Olmasını istediğimiz şeyler; -Araç sedan olmalı ( hatchback olsa bile bagaj büyük olsa yine olur ) -Km 170 180 k olmalı maksimum. -Boya önemli değil, değişen önemli yerler olmasa olur. -Dizeller biraz daha yorgun...
  14. SemihÖzdoğdu

Accent Era Ampul Önerisi

Arkadaşlar ampullerimiz artık bitmiş şekilde kendine hayrı kalmamış 😀 Şöyle çifti Max 350 tl olacak kadar saglam kaliteli ampul arıyoruz.Varmı önerisi olan,kullanan kişiler ? H4 oluyor sanırım ampul tipi.
  15. SemihÖzdoğdu

Accent Era motordan gelen tuhaf ses ?

Arkadaşlar biraz önce arabayı aldım 1 2 tane markete uğradım.Evin oraya gelirken mecbur olarak motor ( 1 2 çizgi artmışken ) soğukken 3 bin devire çıkarttım.Arabayı park ederken çok rahatsız edici bir ses gelmeye başladı.İçeri kadar geliyor sesi. Bunun sebebi ne olabilir ?
  16. SemihÖzdoğdu

Sahibinden.com İlan Dondurma

Arkadaşlar fotoğrafları bir daha çekmek istiyoruz ancak ilan yayında.Dondurup 1 2 saat sonra tekrar açabilir miyim ? Burdan yapsam ilan koyma hakkım komple gider mi ?
  17. SemihÖzdoğdu

205 60 16 Yaz Lastiği Önerisi

Arkadaşlar Megan 3 sahibiyiz araç şuan lastiklerden dolayı cok sert yanaklar bitik sekilde. 1000 TL'ye kadar öncelik konfor olmak üzere lastik arıyorum.Önerebileceğiniz,deneyimlediğiniz lastik varsa yazar mısınız ?
  18. SemihÖzdoğdu

Megan 3 yazlık lastik önerisi

Dostlar merhaba ortalama 600 700 TL arasında 205 60 16 lastik önerir misiniz ? Önemli olan biraz sessiz ve yumuşak olması.
  19. SemihÖzdoğdu

Atmosferik Benzinli Araç Kaç Bin Devirde Kullanılmalı ?

Arkadaşlar aklıma takılan bu soruyu sormak istedim.Araçlar hakkında çok bilgim yok.1.4 Era sahibiyiz araç 40 binde ve rodajı sağlam yapılmış. Aracı benzindiyken sürekli 3 bin devire çıkarmak da herhangi bir zarar varmı ? Yoksa gitmiyor gibi hissediyorum çünkü. Yolun durumuna göre elbette alt...
  20. SemihÖzdoğdu

Megan 3 şanzıman oranları

arkadaşlar 2015 megan 3 touch plus 90 HP aracın şanzıman ( diferansiyel ) bilmiyorum kusura bakmayın oranlarını yazarmısınız ? 5. vites hangi devirde kaç yapıyor mesela.Sadece 5. vites olsa yeter .
Top Bottom