Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

14 Pro Max Vs 15 Pro

Dostlar merhaba. Hali hazırda 2 arkadaşımda 15 pro var. İkisi de önceden 14 Pro max kullanıyordu. İkisi de bu soruya açık ara 14 pro max diyor. 15 serisine geçtiklerine pişmanlar. Batarya, kamera her konuda daha iyi olduklarını savunuyorlar. Ben de bu durumda çok kararsız kaldım. Siz hangi...
  2. SemihÖzdoğdu

Note 11 Pro Ve Mi 11 lite

Merhabalar bu iki cihazdan birini almayı düşünüyoruz ancak hangisi daha iyi olur karar veremedik. Kamera çözünürlüğü, uzun ömürlü olması ön planda. Rakipler mi bilmiyorum ancak fiyatları nerdeyse aynı olduğu için kararsız kaldık. Siz hangisini tercih ederdiniz ?
  3. SemihÖzdoğdu

iPhone 7 Plus çok mu sıkıntılı ?

Dostlar hangi konuya baksam herkesin bi şikayeti var ses konusunda vs vs.1 2 dükkanda temiz kullanılmış ekranı falan değişmemiş 7 plus buldum. Bu cihazlar çok mu sıkıntılı ? Alıp rahat 2 3 yıl kullanmam lazım.Elimde patlama ihtimali var mı ?
  4. SemihÖzdoğdu

Yurt Dışından Apple Telefon Almak

Dostlar telefonu değiştirmek istiyorum ancak artık Android'den kurtulmak istiyorum.Yurt dışından iphone alsam 1 yıl kullanma süresi veriyorlar sanırım.Ondan sonra giriş çıkış falan yapıp o süreyi uzatamazmıyız ( Irak ) ? Veya başka bir yöntem var mıdır pasaporta kayıt ettirmeden kullanmanın ?
  5. SemihÖzdoğdu

J7 Verip iPhone 7 almak ?

Arkadaşlar j7 verip üstüne 1500 TL verip iphone 7 alınır mı ? Pil 80 çiziksiz kutulu vs.
  6. SemihÖzdoğdu

Redmi Note 10 Pro vs Mi 11 Lite

arkadaşlar bu telefonların birbirine çok benzediğini biliyorum ancak kesin bir cevap arıyorum. Benim ihtiyacım olan şey özellikle gece çekimlerinde telefonun eski bir j7 gibi vs çekmemesi.Renklerin gece cekimimde daha canlı durması.Tabi bu gündüz için de geçerli.Kamerası için alıyorum telefonu 😃...
  7. SemihÖzdoğdu

İphone 11 mi xs max mi ?

Arkadaşlar hangisi en mantıklıdır.Kameraya önem veriyorum.Düz iphone 11 alınınırmı ? veya 11 pro 1400 daha koyup 2.el almak mantıklımı ? Acil yardımınız lazım şimdiden teşekkür ederim iPhone 11 ve xs max sıfır. Veya o fiyata başka iphone seçeneği varmı ? 7600 tl bu arada iphone 11
  8. SemihÖzdoğdu

Oppo Realme 7 Pro spot alınır mı? ?

Arkadaşlar yurtdışından alıcam poco x3 arasında kalmıştım bunu tercih ettim arada fazla fiyat farkı yoktu.Reallme 7 Pro spot alınıyormu ? Yani imei vs atılıyormu ? Iraktan alıcam çünkü. Türkiyede imei günü dolarsa,imei atılıyormu kısaca bunu sormak istiyorum.
  9. SemihÖzdoğdu

Poco X3 nfc kullanan varmı?

Arakadaşlar biraz boş konu olabilir ama merakımdan dolayı soruyorum. Şuan elimde 2 seçenek var note 9 pro, poco x3.Poco x3 kalınlığı 9.4mm çokmu kalın duruyor ? Kullanan varsa fotoğraf ekleyebilirmi ?Birde arkada orta kısımda ısındığında çökme gibi bir sorun varmı ?
  10. SemihÖzdoğdu

Note 8 pro vs Poco x3 nfc

Arkadaşlar yurtdışından alicam eğer alırsam,hangi telefonu önerirsiniz? max bütçe 2k (telefon önerisindeki fiyat geçebilir alacağım yer ucuz) Beni en azından 3 4 sene götürmesi lazım.Bu ikisi dışında hangi telefon önerirsiniz ? NOT:Note 9 Pro 260 dolar fiyat çektiler.Note 8 proya 230...
Top Bottom