Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Türk Telekom Faturam Her Gün Artıyor

Dostlar merhaba. Normal tarifem 280 Tl. Fatura kesim tarihim ayın 26'sı. Geçen ay yenilendikten 1 hafta sonra ek 30 Gb paketi aldım 250 Tl'ye. Son 1 haftadır faturam her gün 10-20 tl arası yükseliyor. 4 Tane Müşteri temsilcisine bağlandım güvenlik soruları soruyorlar cevaplıyorum yanlış...
  2. SemihÖzdoğdu

NetSpeed' e Zam Geldi! 35Mbps 149₺/100Mbps 159₺ Oldu!

Biraz önce sms olarak netspeed'ten mesaj geldi ve 35 mbps paket ücreti 149 Tl olarak satışa sunulacakmış.. Geçenlerde olan TürkTelekom zammında aradık ve yılda sadece 1 kere zam yapılacağı söylendi. Bu fiyat artışı nedir ? Fiyat yönünden iyice soğumaya başladım.
  3. SemihÖzdoğdu

NetSpeed'den Comnet'e geçiş yapmayı düşünüyorum.

Dostlar bugün ki telekom zamı ile birlikte NetSpeed'den mesaj geldi ve paket ücretimizin artık 134 tl olduğu söylendi. Açıkcası evde çok internet kullanan bir aile olmadığımız için başka bir iss'ye geçmeyi düşünüyorum. Ancak bir yanımda ayrılmak istemiyor çünkü müşteri hizmetleri olsun...
  4. SemihÖzdoğdu

NetSpeed Fatura Öderken Türk Telekom olarak mı geçiyor ?

Dostlar garanti kartımdan ödeme yapmak istiyorum ancak uygulamada NetSpeed gibi bir bölüm yok. Sadece Türk Telekom var. Ödemeyi bu kanaldan mı yapacağım ? Ve ayrıca şok marketlerden de ödeniyormuş. Oraya gittiğimde de mi "Türk Telekom faturamı ödemek istiyorum " diyeceğim ?
  5. SemihÖzdoğdu

NetSpeed Fatura ücreti düşük gösteriyor

Dostlar aboneliğimin 1 ayı doldu ve ödeme yapmak istiyorum. Borç sorguladığımda 76 TL borç gösteriyor. Paketim fiber ultrafast 100 mbps ve 99 TL. Kullandığın kadar öde falan mı var bu pakette anlamadım. Böyle görünüp sorunu çözen varsa yazarsa sevinirim. Veya neden böyle göründüğünü bilen varsa.
  6. SemihÖzdoğdu

TT İptalden Sonra Ücret Alır mı ?

Dostlar taahhütümüz ayın 20'sinde bitti ve iptal ettirdik.Fiber modemimiz var 1 tane onu 1 hafta içinde getirmemizi söylediler.Ancak şu an hala internetimiz var.Sadece sürekli kısıtlanmış uyarısı veriyor.20 Günlük kullanım ücretini vericeğiz sadece.Onun haricinde bu önümüzde ki günler için ücret...
  7. SemihÖzdoğdu

NetSpeed'e Başvuru Süreci Hakkında

Dostlar NetSpeed'e internet üzerinden başvurdum ve şuan sitesinde bir sözleşme imzalamamı ve kimliğin ön arka fotokopisini istiyorlar. NetSpeed'in herhangi bir bayiisinin olmaması bize sıkıntı çıkarır mı ? Ayrıca internetten atmak yerine müşteri hizmetlerini arayıp ekibi buraya yönlendirsek ve...
  8. SemihÖzdoğdu

1 Ay Önce Olan Altyapım Şimdi Gözükmüyor ?

Yahu dostlar bu işler gerçekten çok karışık sanırsam.1 Ay önce TT ve benzeri sitelerde altyapımı sorguladığımda 100 mbps fiber internet alabiliyordum.Şimdi taahütümüz 3 gün sonra bitiyor ve sorgulama yaptığımda hiç bir sitede altyapı yok.Cadde ismi gözükmüyor yani. Altyapımız fiber destekliyor...
  9. SemihÖzdoğdu

Türk Telekom'dan Sonra Hangi Operatöre Geçmeliyim ?

Dostlar şu anda çok kararsızım hangi internet sağlayacısına geçsem diye.Sizlerin bir önerisi var mıdır ? 100 Tl'ye kadar alabiliriz interneti. Birde şöyle bir sorum var.Türk Telekom sitesinden altyapı sorguladığımda altyapımız var gözüküyor ancak başka Türk Telekom altyapısı kullanan operatörde...
  10. SemihÖzdoğdu

Türk Telekom'dan COMNET'e Geçiş Nasıl Yapılır ?

Dostlar biraz önce babam aradı ve interneti iptal ettireyimmi ettirmeyeyimmi diye sordu bende iptal ettirmesini söyledim. Şu anda comnet'e geçiş yapmak istiyoruz ancak nasıl geçiş yapacağız ? İnternet sitesinde ki ' Başka Operatörden Comnet'e Geçiş ' mi yoksa 'Taahütsüz ön ödemeli evde internet...
  11. SemihÖzdoğdu

80 Tl İnternet Sağlayıcı Önerisi

Dostlar türk telekom taahütümüz 2 3 güne biticek bittiğinde de abartı miktar da aşım ücreti alıyorlar. Bize şu an da 80 Tl'ye kadar internet servis sağlayıcısı lazım.Hızı çok önemli değil max 40 50 olsa bile fazla.Var mı bir öneriniz ? Bize bir kesintide vs sıkıntı çıkarmayacak bir sağlayıcı.
  12. SemihÖzdoğdu

Türk Telekom'dan Türknete geçiş

arkadaşlar tüm operatörleri sorguladım ve altyapım Max 100 mbps destekliyor.Bende türk net almayı düşünüyorum.Fotoğrafta 100 mbps'e kadar destekliyor yazıyor.Ben bu internete geçtiğimde sürekli olarak 100 alabilirmiyim alamazmıyım ? Kimse internete bağlı olmayacak şekilde.
  13. SemihÖzdoğdu

Türk Telekom Günlük İnternet Boost varmı ?

Arkadaşlar bi hataya düşüp türk telekoma girdik 2 sene önce taahütü bitmek üzere.Neyse burayı geçeyim,şuanki internet 25 mbps günlük internet boost varmı türk telekomda ? Download Olucak şekilde.
Top Bottom