Arama sonuçları: *

1. T

MHL Desteksiz Telefondan Televizyona Nasıl Görüntü Aktarılır?

Telefonumda MHL destegi yok evimdeki akılsız Philips TV'ye görüntü aktarmak istiyorum dizi izlemek için napabilirim veya Xiaomi TV box alsam içine tarayıcı yükleyebilirmiyim
  2. T

Öneri Telefonu hdmı kablosu ile TV'ye bağlamak istiyorum adaptör önerir misiniz?

Telefonum Xiaomi redmi not8 type-c girişli bunu evimdeki akılsız TV'ye hdmı kablomla bağlamak istiyorum bunun için adaptörler olduğunu duydum bunlardan uygun fiyatlı olanından önerir misiniz? Xiaomi mi stick almayı düşünüyordum ama tarayıcı yok die vazgeçtim bu konuyu 2 kez açtım ama tutmadı ve...
  3. T

Öneri Telefon ve Televizyonu HDMI ile Nasıl Bağlarım?

Elimde akılsız bir TV var ve telefonumu hdmı kablosu ile bağlamak istiyorum bunun için uygun fiyatlı bir adaptör önerir misiniz? type-c
  4. T

Öneri 50 TL HDMI Kablo Tavsiyesi

Elimde en dandik oyunları bile kaldirmayan bir tost makinesi laptop ve kimsenin kullanmadigi akılsız bir philips tv var bende laptopu tvye bağlayip film,dizi izlemek istiyorum ve bunun için bir hdmi kablosuna ihtiyacım var 50 tl veya altı uzun bir hdmi kablosu istiyorum oyun oynamicam sadece...
Top Bottom