Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

Abdullah Hacıgül'den yeni kasa videosu !

Kasa FENAAA 🔥🔥
  2. Yavuz Sultan Selim

Abdullah Hacıgül'den yeni MSI kasa incelemesi !

Dostlar Abdullah Hacıgül, MSI'ın yeni çıkardığı F/P, RGB'li mesh kasasını incelediği videosunu yayınladı ! Kendisi dd hep böyle kasa isterdi. Full mesh olsun ve güzel olsun diye. @Ckribrahim Abi sen bu kasanın indirimini paylaşmıştın ve seninle muhabbetini ettiydik, ben çok beğenmiştim ve sen...
  3. Yavuz Sultan Selim

Bu kasanın inceleme videosunu bulamadım.

Dostlar MSI'ın yeni çıkartmış olduğu bu kasaya bayıldım ve gerçekten çok iyi. Mesh yapısı, tasarımı, ergonomisi, RGB si her yönüyle müthiş. Tamamen istediğim kasa bu. Fakat bunun inceleme videosu yerli veya yabancı farketmeksizin bulamadım ben. Siz de bi göz atabilir misiniz? Video linki rica...
  4. Yavuz Sultan Selim

Sizce bu 2 kasadan hangisi daha performanslı ?

İKİSİDE AYNI FİYAT BANDINDA 1: KASA LİNKİ 2: KASA LİNKİ
  5. Yavuz Sultan Selim

Performax kasası alınır mı? ? + 650Watt PSU

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12010 Sizce kötü bir kasamı + PSU bomba mıdır ?
  6. Yavuz Sultan Selim

MSI Vampiric 100R alınır mı ?

Dostlar bu kasayı alıp önünde sadece 1 adet bulunan dahili fanı söküp bu 3 lü rgb fan takmak istiyorum önerilerinizi ve kasa yorumunuzu bekliyorum. (Bu kasayı özellikle dıştan beğendiğim için alma isteğim var)...
  7. Yavuz Sultan Selim

GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze indirimde alınır mı ?

Arkadaşlar bunu yeni farkettim. İlk kez gigabyteın psu sunu görüyorum. Bu aralar kendini gneişletiyor herhlade ssd de çıkartmıştı. Bu indirimde psu su alınır mı ? Kapasitörleri %100 japon üretimiymiş https://www.itopya.com/gigabyte-p650b-650w-80-bronze-120mm-fanli-psu_u13866 @RevDeisDou...
  8. Yavuz Sultan Selim

AeroCool mu - High Power mı ? İkisi de 80+ Gold model

1- AreoCool : PSU LİNK 2- High Power: PSU LİNK
  9. Yavuz Sultan Selim

Thermaltake Berlin Pro alınır mı ?

Thermaltake Berlin Pro RGB 80+ Bronze Güç Kaynağı 650W alınır mı ? LİNK: PSU LİNK
  10. Yavuz Sultan Selim

FSP Hyper 80+ Bronze 700 W PRO - Alınır mı ?

Arkadaşlar siz olsanız tercih eder miydiniz ve sistemi buna emanet edebilir miyiz ? PSU Ayrıca aklımın bir diğer köşesinde MSI var MSI PSU LİNK
  11. Yavuz Sultan Selim

Yeni çıkan Sharkoon TG4M Kasa sizce alınır mı ?

Arkadaşlar almaya değer bir kasa olduğunu düşünüyor musunuz ? KASA LİNKİ
  12. Yavuz Sultan Selim

[NEW] Cooler Master Yeni Model Mesh Kasası !

Merhabalar Arkadaşlar Cooler Master'ın yeni mesh kasası bu şekildedir ve ben fena bulmadım ve nedense MSI'ın Gungnir ve Vampiric modellerinden esinlenilmiş gibi geldi. Ayrıca arka egsoz fanı koymamışlar Kaynak: https://www.coolermaster.com/catalog/cases/mid-tower/cmp-510/
  13. Yavuz Sultan Selim

Öneri Sharkoon TG4 - Yeni Mesh Kasa ! FOTOĞRAF

Arkadaşlar merhaba Sharkoon firması resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşmada; Sharkoon TG4 model kasasının mesh versiyonunu çıkarttığını belirtti. Siz ne düşünüyorsunuz ? Sizce kaliteli bir markamı, alınabilecek bir markamı, tasarımı ve işlevi nasıl olur ? Ben şahsen tasarımı ve mesh...
  14. Yavuz Sultan Selim

Öneri GameBooster GBL06B kötü mü ?

Arkadaşlar DA-SİSTEM3 de de kullanılan GameBooster GBL06B kasa modeli kötümü yoksa F/P ürünümü ?
  15. Yavuz Sultan Selim

Öneri Kasa önerisi - 4x120mm RGB fanlı

Arkadaşlar 4x120mm rgb fanlı + siyah şık ,hava akışı iyi olan ve silverstone pf240 takabileceğim en fazla 600 tl lik iyi bir şık kasa önerisi arıyorum. Aklımdakiler ; Gamebooster GBL06B Sharkoon TG6
  16. Yavuz Sultan Selim

CV650 vs. Hydro 700 vs. Pylon 650 vs. ZM750-GVII

Aklımdaki PSU modelleri ; 1- Corsair CV650 650W 80+ Bronze PSU 2- Fsp Hydro 700 Serisi 80Plus Bronze 700W 3- XPG Pylon 650B-BKCEU 650W 80 Plus Bronze 120mm 4- Zalman ZM750-GVII Giga MAX750W 80+ Plus Bronze Eğer 700 veya 750 watt olursa daha çok içim rahat olur çünkü sistemin zerre...
  17. Yavuz Sultan Selim

700/750 Watt 80+ PSU Önerisi !

Arkadaşlar kaliteli ve zerre şüphe bırakmayacak bir PSU önerir misiniz ? En fazla 650 TL verebilirim. Anakartım = Asus TUF B450-M Pro Gaming DDR4 4400mhz(O.C.) mAtx İşlemci = AMD Ryzen 5 3600
  18. Yavuz Sultan Selim

[KASA] GameBooster mı / GamePower mı ?

1. Tercihim = GameBooster GB-L06B Mesh Kasa 2. Tercihim = GamePower Horizon Mesh Kasa Şu Sharkoon TG6 denilen kasada hoşuma gitmedi değil.
  19. Yavuz Sultan Selim

Öneri 700 wt kaliteli PSU önerisi.

Bütçe 600
Top Bottom