Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

IPhone 14 Pro 128 GB - 59,880 ₺ ? Sizce bir sorun mu var?

https://www.pttavm.com/apple-iphone-14-pro-128-gb-mor-ithalatci-garantili-p-1102668250?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.17.9
  2. Yavuz Sultan Selim

Yurtdışı iPhone 2 tane alınca sıkıntısız kullanılabilir mi?

Dostlar, babamın emektar 6S cihazı rahmetine kavuştu ve kendisine iyi model sıfır iPhone alacağız, yurtiçi 14-15 Pro lar ortalama 60-70k civarı bunu yapmak yerine 2 tane yurtdışı 14 Pro veya 15 Pro alırsak 8+8 döngüsü yaparak sürekli olarak kullanabilir mi ömür boyu? IMEI için 32k vermektense o...
  3. Yavuz Sultan Selim

IOS 📱 iPhone 16 serisinin tahmini Türkiye fiyatlandırması!

LANSMAN 9 EYLÜL'DE OLABİLİR Bir yabancı kaynakta yer alan habere göre Apple'ın, bu yılki lansmanını 9 Eylül tarihinde yapacağı iddia edilirken Türkiye'de milyonlarca iPhone kullancısı da merakla yeni gelecek serideki telefonları bekliyor. TAHMİNİ FİYAT LİSTESİ ORTAYA ÇIKTI iPhone 16 serisinin...
  4. Yavuz Sultan Selim

📱 İlk cep telefonunuzun marka/modeli nedir?

📍 İlk sahip olduğunuz telefon hangi marka/model? 📍 İlk telefonunuzu aldığınız da kaç yaşındaydınız? Benim 15 yaşımda iken Samsung J700F olmuştu ilk kez ön flaş çıkartılan telefon modeliydi. İlk göz ağrım Veee tabi ki eskiden annem ve babamın tuşlu nokia telefonlarında az snake oynamadım değil...
  5. Yavuz Sultan Selim

📱 Samsung Galaxy S24 Serisini Beğendiniz mi? 🔥

📝 Düşünceleriniz nelerdir? Benim beğendiklerim; - Live Translate - Kamera Geliştirmesi - Titanyuma Geçilmesi başka pek bir şey göremedim. Süreyya Hanımın Muhteşem Değişimi
  6. Yavuz Sultan Selim

Android 📱 Bugün saat 15.00'da POCO X6 ve M6 Pro tanıtılacak! 🎉

📱 Bugün saat 15.00'da mi.com da online olarak Poco X6 ve M6 Pro tanıtılacak! 🎉 - Sizce yeni modeller tutar mı?
  7. Yavuz Sultan Selim

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

📍Hangi marka/model telefonu kaç senedir kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? 📍Yakın süreçte telefon değiştirdiniz mi veya değiştirecek misiniz? 📍Sizce Android'mi yoksa iOS'mu? Ben; - Samsung S23 Ultra (512GB - 12GB RAM) (2 buçuk ay oldu ve çok memnunum kamera felaket) - Xiaomi Poco X5 Pro...
  8. Yavuz Sultan Selim

iPhone 14 Pro Max (256 GB) neden bu fiyata satılıyor?

Neden böyle uygun bir fiyata sıfır satılıyor? Bunu alıp direk kullanabilir miyiz? TELEFON LİNKİ
  9. Yavuz Sultan Selim

- Xiaomi 14 Pro'yu incelediniz mi? MANYAK BİR TELEFON 🔥🔥

Ben bu telefonu beklerim valla 1,5 saattir detaylıca araştırmadığım bir şeyi kalmadı. Mekik yapmışlar resmen. 3000 Nit parlaklık ile rekor kırıldı! + Snapdragon 8 gen 3 manyak bir performans + iPhone bunun yanında tırt kalır hacı. Ulan eğer 40.000 yi geçmezse vallahi bunu alacağım. Full Titanyum...
  10. Yavuz Sultan Selim

Öneri S23 Ultra yerine S23+ almaya değer mi?

Arkadaşlar S23 Ultra ve S23 Plus arasında 10.000 ₺ fark var. Sizce ultra alsam abartımı olur? 10.000 ₺ fazla vermeye gerek varmı? Yoksa bence S23 Ultra al der misiniz? - Sizce 24 Kasım 2023 Efsane Cuma gününde 50.000 ₺ lik bir telefon ne kadar indirime girer? Tahminen?
  11. Yavuz Sultan Selim

Sizce Samsung Galaxy S24 çıkacak mı?

Dostlar iPhone 15 serisinin çıkışının ardından Samsung yakın süreçte buna karşılık verir mi sizce? S24 serisi için
  12. Yavuz Sultan Selim

🎊 iPhone 15 hakkında düşünceleriniz? 🔍

✒️ Dostlar bildiğiniz üzere Apple; iPhone 15, Watch 9 ve yeni nesil AirPods ürünlerini tanıttı. iPhone 15 serisinde yapılan radikal değişiklikler başlıca: USB-C güç girişli olması ve ekran parlaklığının 2000 Nit seviyesine çıkartılması oldu ayrıca iPhone 14 serisinde kullanılan A16 Bionic çip...
  13. Yavuz Sultan Selim

IOS 📍 iPhone 15, Watch 9, MacBook tanıtılıyor 🔥

https://www.youtube.com/live/ZiP1l7jlIIA?si=uRG3rJS_nL4b2hAc
  14. Yavuz Sultan Selim

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl? 2- Sizce bu 2023 yılında bu yüksek döviz değerleri üzerinde hangi telefon markasını almak daha mantıklı? 3- Samsung'mu yoksa iPhone'mu?
  15. Yavuz Sultan Selim

iPhone 15 sızıntıları!

16. Yavuz Sultan Selim

Xiaomi Redmi Note 12 Serisi tanıtıldı!

Redmi Note 12 Pro tanıtıldı! - Cihazın içerisinde MediaTek Dimensity 1080 işlemcisi bulunuyor. Ekran tarafında ise serinin diğer modelleriyle benzer şekilde 6.67 inç boyutunda Full HD+ çözünürlükte 120 Hz ekran yenileme hızı ve 900 nit parlaklık sunan OLED bir panel mevcut.
  17. Yavuz Sultan Selim

📱 Xiaomi Redmi Note 12 serisi tanıtıldı !

Redmi Note 12 Pro tanıtıldı! Xiaomi bugün Çin’de düzenlediği etkinlikte yeni Redmi akıllı telefonlarını tanıttı. Orta segmentin en çok satanları arasında yer alan seriye 3 yeni model eklenmiş oldu. - Cihazın içerisinde MediaTek Dimensity 1080 işlemcisi bulunuyor. Ekran tarafında ise serinin...
  18. Yavuz Sultan Selim

Hangi telefonu kullanıyorsunuz? 📱

1- Hangi telefonu kullanıyorsunuz? + kaç yıl? 2- Sizce iPhone'mu yoksa Samsung mu? Veya başka marka... 3- Samsung S21 Plus sizce alınır mı?
  19. Yavuz Sultan Selim

Hangi telefon ekranı daha iyi (Amoled, Dynamic Amoled vs.)

Arkadaşlar bu ekran teknolojilerini en kalitelisinden, en kalitesizine doğru sıralar mısınız?
  20. Yavuz Sultan Selim

Öneri Cep telefonu önerisi (13.000 ₺)

Dostlar selamlar Ben basın ve yayın biriminde çalışıyorum ve dışarıda ki ziyaretler de vs. Fotoğraf makinesi olmadığında telefonum ile çekmek durumunda kalıyorum ve şuan bende Samsung A70 var, eski bir modeldir ve kamerası hiç iyi değil. Bundan dolayı bana maksimum 13.000 ₺ ye kadar kamerası en...
Top Bottom