Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

🔴 AKARYAKITA REKOR ZAM GELİYOR! 🔥🔥

Türkiye genelinde akaryakıt fiyatlarına yeni bir zam geliyor. 16 Ocak gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatına 2,34 TL, benzinin litre fiyatına ise 1,56 TL artış yapılacak. Dağıtım şirketlerinin zamlı fiyatlar için gerekli düzenlemeleri tamamladığı bildirildi.
  2. Yavuz Sultan Selim

AMD Radeon RX 7700 XT Ekran kartı ayar önerisi

Sağ ol Furkan, kafama takılmıştı bu konu. Bir RX7800XT + Ryzen 5 7700X toplama planım var. AMD'yi NVIDIA'dan daha çok severim özellikle tercih edeceğim bi sorayım dedim.
  3. Yavuz Sultan Selim

Anti Lag 2.0 özelliği açılması iyidir fakat mesela AFMF yi açtığımızda bir ban sebebi olurmu acaba?
  4. Yavuz Sultan Selim

Benim de bu konu hususunda merak ettiğim bir şey var. Online oyunda, CS2 oynarken AFMF özelliği veya FPS arttıran yazılımı açabilir miyiz? Yoksa sıkıntı yaratır mı? Veya eksileri neler olur. Bilen bir arkadaşımızdan buna cevap arıyorum. Teşekkürler
  5. Yavuz Sultan Selim

🟠 ASGARİ ÜCRET İÇİN ARA ZAM SİNYALİ! 🔥

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrette ara zam sinyali verdi. Işıkhan, "Asgari ücrette ihtiyaç hasıl olursa biz hükümet olarak çalışırız, Temmuz'da gereken iyileştirmeyi yaparız" dedi. Işıkhan devamında şöyle konuştu: Vatandaşlarımızın satın alma gücünü hükümet olarak...
  6. Yavuz Sultan Selim

🔴 KÖPRÜ VE OTOYOL ÜCRETLERİNE ZAM! 🔥

Onunla ilgili bir detay göremedim
  7. Yavuz Sultan Selim

🔴 KÖPRÜ VE OTOYOL ÜCRETLERİNE ZAM! 🔥

Karayolları Genel Müdürlüğü köprü, otoyol ve tünellerin yeni ücretleri açıkladı! Açıklanan yeni ücretlere göre Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ücreti yüzde 15 zamlanarak 80 lira oldu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ücreti de yüzde 42 zamla 47 lira oldu. 15 TEMMUZ KÖPRÜSÜ 47 LİRA OLDU OSMANGAZİ...
  8. Yavuz Sultan Selim

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Bi dal sigaranı alırım
  9. Yavuz Sultan Selim

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

G2524H
  10. Yavuz Sultan Selim

🔥İndirim 🔥Findeks Kredi Puan Raporu 31 Ocak a Kadar Ücretsiz🔥

@Epiktetos Senin tuzun kuru herhalde dikkat et Mehmet Şimşek görmesin, kolunu kapar(!)
  11. Yavuz Sultan Selim

En son YapıKredi'den almıştım 3 ay önce, yanlış hatırlamışım kafa gitti ama şuan baktım 1507 çıktı 1736421951 Mehmet Şimşek beğendi
  12. Yavuz Sultan Selim

Yanlış yazdım la şuan 1507 deyim? İyi mi?
  13. Yavuz Sultan Selim

1700 den 1500 lere batmışım :(
  14. Yavuz Sultan Selim

🟠 2 FAST FOOD DEVİ TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR!

Beyaz lahanalı salatası?_
  15. Yavuz Sultan Selim

🟢 LPG'YE İNDİRİM GELİYOR!

Kaşıkla aldın, kepçeyle vereceksin çok sevinme :D
  16. Yavuz Sultan Selim

🟢 LPG'YE İNDİRİM GELİYOR!

LPG fiyatlarına indirim haberi geldi. Sektör kaynaklarının verdiği bilgilere göre, LPG'nin (otogaz) litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 52 kuruş indirim yapılacak. @HacıSOFU :)
  17. Yavuz Sultan Selim

AMD Ryzen 5 9600 sessizce tanıtıldı

Fiyat?
  18. Yavuz Sultan Selim

AMD Ryzen 5 9600 sessizce tanıtıldı

Bu işlemcinin karşılaştırma videoları çıkarsa incelemek isterim. 7600 - 7700 dengi işlemciler karşısındaki performans farkını merak ettim.
  19. Yavuz Sultan Selim

🟠 2 FAST FOOD DEVİ TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR!

En son Arbys'in ürünlerinde dana eti diye tavuk eti çıkmıştı. Hile yaptılar 1736336137 Verdikleri içeceklerin zaten yarısı suya karıştırılmış içecekler
Top Bottom