Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

🔴 BOMBA HABER! Microsoft'tan AUTOSR Teknolojisi! 🔥

📌 Microsoft hem oyunlarda hem de videolarda çözünürlük yükseltecek olan bu teknolojiye AUTOSR (Automatic Super Resulation) adını verdi 📌 AUTOSR aslında oyunları veya videoları daha yüksek çözünürlüğe çıkartmayı sağlıyor. Bunun için de yapay zekâ çekirdeklerini kullanıyor. Örneğin; 1240px'de...
  2. Yavuz Sultan Selim

Windows 11'den 10'a geçmek FPS etkiler mi?

Sizce Windows 11 tam kusursuz olmadığı için Windows 10'a geçmek oyunda FPS arttırır veya düşürür mü?
  3. Yavuz Sultan Selim

YARDIM ! Windows 11 Pro nasıl etkinleştirebilirim ?

Arkadaşlar PCH F6 sistem geldi ve tüm driverları vs kurdum çok şükür bir sorun yok şuanlık fakat Windows 11 Pro yu kurdum ve benden etkinleştirmemi istiyor Key felan mı satın almam gerek ve ne kadar ?
  4. Yavuz Sultan Selim

Windows 11 linkini atar mısınız?

Arkadaşar PCH F6 sistem geldi ve kurdum çok şükür bir sorun yok şuanlık. Fakat Windows kurulu değil ve bir tane 16GB flash bellek aldım bununla Windows kurmak istiyorum. Bana Windows'un full indirebileceğim orijinal indirme linkini atıp ne yapmam gerektiğini söyler misiniz?
  5. Yavuz Sultan Selim

Windows 10 mu yoksa Windows 11 mi ?

Soru başlıkta Ayrıca Win 11 de hatalar vs var deniliyor ?
  6. Yavuz Sultan Selim

Lütfen yardım ediniz ! PDF ile ilgili. (İş için)

Arkadaşlar bir PDF dosyası var ve bu dosyadaki yazıları düzenli olarak sıralamam gerek Sorun şu şekildedir; Güvenlikçi arkadaşlarda bir tane elektronik kalem var ve o kalem güvenlik kontrolünün yapıldığı yerleri sırayla kayıt ediyor. Ben ise hafta başı o kayıtları PC den PDF olarak çıkartıp...
Top Bottom